Πρόκριση θρίλερ για Αούστρια

23:46 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OFF ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: 2-3 (2-0)
Γήπεδο: Αούστρια Αρένα

Την πρόκριση σε ένα απίστευτο ματς πήρε η Αούστρια Βιέννης, παρά την ήττα με 3-2 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Αούστρια που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Μάντερ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Σίμουνιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Σαντομιέρσκι.

Στο 31' ο Λίντνερ είπε όχι σε σουτ του Σουντανί, αλλά στο 33' ο Μπρόζοβιτς με όμορφο μακρινό σουτ, έφερε στα ίσα το ματς. Στο 42' ο Λίντνερ είπε όχι σε σουτ του Φερνάντες, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο φορ της Ντιναμό με όμορφο σουτ, έκανε τα 2-1 για την ομάδα του.

Στο 48ο λεπτό ο Γιουν αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 55' και στο 61' ο Φερνάντες σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να κάνει το 3-1. Δύο λεπτά μετά ο Λίντνερ είπε όχι σε σουτ του Μπρόζοβιτς, αλλά στο 70' η Ντιναμό έκανε το 3-1. Ο Πίντο έβγαλε τη σέντρα και ο Μπεκιράι με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Λίντνερ. Η Ντιναμό πίεσε κι άλλο, αλλά στο 82' ο Κίεναστ που μόλις είχε μπει στο ματς, έκανετο 3-2 για τους Αυστριακούς και τους χάρισε την πρόκριση.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Ρογκούλι, Ορτλέχνερ, Σάτνερ. Κοχ, Μάντερ, Χόλαντ (81' Κίεναστ), Γιουν (69' Γκρίνβαλντ), Ρόγιερ, Χόσινερ (85' Λέοβατς), Στάνκοβιτς.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Σαντομιέρσκι, Σίμουνιτς, Πίντο, Άντι, Αντεμί, Σαμίρ (73' Άντολιτς), Χουσεΐνοβιτς (59' Μπεκιράι), Πίβαριτς, Μπρόζοβιτς, Σουντανί (75' Λέκο), Φερνάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα