Ισοπαλία πρόκρισης για Στεάουα

23:40 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OFF ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ- ΣΤΕΑΟΥΑ Β.: 2-2 (1-1)
Γήπεδο: Βόισκα Πολσκιέγο

Τεράστια πρόκριση για τη Στεάουα, που έμεινε στο 2-2 μέσα στην έδρα της Λέγκια κι ενώ το πρώτο ματς είχελήξει ισόπαλο 1-1.

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Στεάουα, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Πιοβατσάρι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Στάντσιου με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Λέγκια, δέχτηκε και 2ο γκολ

στο 9'. Ο Φιλίπ έδωσε για τον Πιοβατσάρι κι εκείνος νίκησε τον Κούτσιακ. Στο 17ο λεπτό η κεφαλιά του Ρζέζνιτσακ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 24' ο Κούτσιακ είπε όχι σε σουτ του Τανάσε. Τελικά στο 27' η Λέγκια μείωσε σε 2-1, με κεφαλιά του Ράντοβιτς μετά από σέντρα του Βαβρζίνιακ από αριστερά. Στο 29' το σουτ του Φίλιπ από το πέναλτι, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 45+1' ο Τανάσε αστόχησε εξ επαφής.

Στο 56ο λεπτό ο Ντόσα Ζουνιορ έκοψε σωτήρια τον Γκεοργκιέφσκι, ενώ στο 72' ο Κούτσιακ είπε όχι σε σουτ του Λεάντρο. Στο 74' ο Πόπα αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 87' ο Κούτσιακ είπε όχι σε σουτ του Κριστέα. Η Λέγκια ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με γκολ του Ρζέζνιτσακ.

ΛΕΓΚΙΑ: Κούτσιακ, Ντόσα Ζούνιορ, Βαβρζίνιακ, Μπερεζίνσκι, Ρζέζνιτσακ, Ράντιβιτς, Φούρμαν (75' Ζίρο), Σαγκανόφσκι (79' Μικίτα), Κοσέτσκι, Κούτσαρτσικ (63' Οζάμα).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Σζουκάλα, Γκαρντός, Φίλιπ, Λατοβλεβίτσι, Γκεοργκιέφσκι, Τανάσε (72' Λεάντρο), Στάντσιου (59' Κριστέα), Πιοβατσάρι (89' Ιάνκου), Πόπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα