Πρόκριση στην παράταση για Γιούβε

00:40 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

COPPA ITALIA- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-1 (2-1 παράταση)
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ
Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, η Γιουβέντους πήρε την πρόκριση στην παράταση επί της Μπολόνια, νικώντας τη με 2-1.
Η Μπολόνια έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Χιμένεθ στο 16ο λεπτό, μετά και από τραγικό λάθος του Μάρκο Στοράρι. Στο 26ο λεπτό ο Ντελ Πίέρο επεχείρησε το μακρινό σουτ με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 34' ο Στοράρι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βαντατζιάτο. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στη Γιουβέντους και δημιουργήθηκε στο

43ο λεπτό από τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα.
Η «Μεγάλη Κυρία» έφτασε κοντά στο γκολ στο 48ο λεπτό, καθώς ο Αλιάρντι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Κουαλιαρέλα. Ο γκολκίπερ της Μπολόνια στάθηκε όρθιος και στο 50', καθώς είπε όχι στον Ντελ Πιέρο.
Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία για τη Γιούβε ήρθε στο 57', καθώς ο Ντελ Πιέρο ταλαιπώρησες δύο αμυντικούς μέσα στην περιοχή, έκανε και το διαγώνιο, αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά άουτ.
Στο 66' ήταν η σειρά του Στοράρι να πραγματοποιήσει τεράστια επέμβαση σε πλασέ του Ακουαφρέσκα η Γιουβέντους ωστόσο ήταν καλύτερη και στη συνέχεια και χρειάστηκε και πάλι η επέμβαση του Αλιάρντι στο 70' σε φάουλ του Ντελ Πιέρο. Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ήταν ένα πολύ καλό σουτ του Ελία στο 85', το οποίο απέκρουσε και πάλι ο Αλιάρντι. Η λύτρωση φάνηκε να ήρθε για τη Γιουβέντους στο 90' με την πανέμορφη προσπάθεια και το ιδανικό πλασέ του Τζιακερίνι, ωστόσο η Μπολόνια δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 6ο λεπτο των καθυστερήσεων ο Βαντατζιάτο έκανε το κόρνερ και ο Ράτζι με κεφαλιά έστειλε το ματς στην παράταση.
Η Γιουβέντους πήρε τελικά την πρόκριση καθώς στο 102', ο Μαρκίζιο ξέφυγε υπέροχα από τον Κριν κι έκανε το 2-1 με διαγώνιο σουτ. Στη συνέχεια οι «μπιανκονέρι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς, αλλά στάθηκαν άτυχοι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Σόρενσεν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Ντε Τσέλιε, Πατζιέντζα, Μαρόνε (81' Μαρκίζιο), Κράσιτς (65' Ελία), Ντελ Πιέρο, Τζιακερίνι, Κουαλιαρέλα (68' Εστιγκαρίμπια).
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αλιάρντι, Γκάρικς (56' Μορλέο), Ράτζι, Λορία, Κρέσπο, Πουλτζέτι, Πέρες (64' Κριν), Τάιντερ, Χιμένεθ (83' Παπόνι), Βαντατζιάτο, Ακουαφρέσκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα