«Δεν έχω αμφιβολίες για το Champions League»

22:50 8/12/2011 - Πηγή: AEK365

Καμία αμφιβολία για την ακεραιτότητα του Champions League δεν έχει ο Μισέλ Πλατινί. Ο πρόεδρος της UEFA, αναφερόμενος στο ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Λιόν (1-7) τόνισε πως πάντα θα υπάρχουν εκπλήξεις, καθώς το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα λογικό.

«Πρέπει πάντα να σέβεσαι αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο πάνω στο χορτάρι. Υπάρχουν οι εκπλήξεις και θα σέβομαι πάντα τους συλλόγους που παίρνουν

την πρόκριση.

Ένας σύλλογος από την Κύπρο (σ.σ ΑΠΟΕΛ) και ένας από την Ελβετία (σ.σ Βασιλεία) προκρίθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε νεοεισελθόντες μεταξύ των 16 καλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων» δήλωσε αρχικά ο Πλατινί και συνέχισε:

«Δεν έχω αμφιβολίες για την ακεραιότητα ενός αγώνα ή μίας διοργάνωσης. Πιστεύω σε αυτή τη διοργάνωση και πιστεύω στην ακεραιότητα των παικτών που συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση. Το να προσπαθούμε να δώσουμε λογική εξήγηση για τα αποτελέσματα δεν είναι ποτέ εύκολη.

Υπάρχουν αγώνες που ο τερματοφύλακας έχει μία άσχημη ημέρα, όπου η άμυνα δεν έχει πάει καλά, ή ίσως μία ομάδα να είναι ήδη αποκλεισμένη πριν το τελευταίο ματς και να μην έχει το παραμικρό κίνητρο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ποτέ απόλυτα λογικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα