Πρόκριση με Παπαδόπουλο

21:52 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 10ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική

ΣΑΛΚΕ- ΣΤΕΑΟΥΑ: 2-1
Γήπεδο: ΑούφΣάλκε Αρίνα
Την πρόκρισή της στους 32 του Europa League πανηγυρίζει από απόψε η Σάλκε, η οποία επικράτησε με 2-1 της Στεάουα.
Η Σάλκε μπήκε πολύ πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο Μπαουμγιόχαν έδωσε για τον Χουράδο, ο Ισπανός έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά

έκανε το 1-0. από εκεί και πέρα η Στεάουα ανέβασε ρυθμό και έφτασε στην ισοφάριση στο 40'. Ο Μπραντάν βρήκε τον Ρουσέσκου στο ύψος του πέναλτι και ο τελευταίος με ψύχραιμο σουτ, νίκησε τον Ούνερσταλ.
Η Σάλκε κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ στο 58ο λεπτό. Ο Χούντελαρ σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Ζεράλντο Άλβες και έφτασε στον Ραούλ, ο οποίος από ευνοϊκή θέση δεν χαρίστηκε στον Ταμαρουσάνου.
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Παπαδόπουλος, Μπαουμγιόχαν (65' Ντράξλερ), Χέγκερ, Τζόουνς, Χουράδο, Φουχς, Μάτιπ, Χόλτμπι (78' Μόριτζ), Χούντελαρ (83' Μαρικά), Ραούλ.
ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Λατοβλεβίτσι (68' Πρεπελίτα), Μαρτίνοβιτς, Άλβες, Μπραντάν, Τανάσε, Μπιτσφαλβί, Μπουρκεάνου, Κοστέα (88' Ρόσου), Ρουσέσκου (69' Νικολίκ).


ΑΕ ΚΙΤΙΟΥ- ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: 2-1
Γήπεδο: ΓΣΠ
Την πρώτη της νίκη στο Europa League πέτυχε η ΑΕ Κιτίου και πλέον έχει πολλές ελπίδες για να πάρει την πρόκριση.
Το ματς δεν ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Γκονσάλο από το 14ο λεπτό. Ο άσος της Κυπριακής ομάδας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ιτζάκ Κοέν και με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 51ο λεπτό. Ο Πιντάδο έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, το οποίο στην ουσία κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Η Μακάμπι μείωσε στο 75ο λεπτό με τον Μπουλιάτ, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο.
ΑΕΚ: Νέγκρι, Χόφλαντ, Μουρίγιο, Ντε Κλερ, Φαν Ντάικ, Λίνσνεν, Γκονσάλο (86' Μρντάκοβιτς), Γκόμες, Δημητρίου, Πρίσο (86' Ντιμέζ), Πιντάδο (75' Σκοπελίτης).
ΜΑΚΑΜΠΙ: Σαρόνοφ, Μπουλιάτ, Ντγκανί (46' Γιαμπόλσκι), Ι.Κοέν, Τβάθα, Μπόκολι (46' Αζριέλ), Γκολάσα, Τ.Κοέν, Ντβαλισβίλι, Αμάσα, Κάταν (55' Βερέντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα