Δεν χαρίστηκε η Λοκομοτίβ

20:56 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 12ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ- ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: 3-1
Γήπεδο: Λοκομότιβ Στάντιον
Το τέσσερα στα πέντε έκανε η Λοκομοτίβ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Στουρμ Γκρατς σε ένα αδιάφορο ματς. Πλέον οι Ρώσοι θέλουν νίκη με 3 γκολ διαφορά στο τελευταίο ματς με την Άντερλεχτ, προκειμένου να πάρουν την πρωτιά του ομίλου.
Το ματς ήταν πάρα πολύ κακό στο πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες έκαναν πάρα πολλά λάθη και λίγες καλές φάσεις.

Συγκεκριμένα οι δύο και μοναδικές ευκαιρίες για γκολ ανήκαν στη Λοκομτίβ και δημιουργήθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο. Αρχικά στο 38' ο Ντα Κόστα παραλίγο να πετύχει το γκολ της χρονιάς από τα 30 μέτρα, αλλά ο Κάβλινα έδιωξε την τελευταία στιγμή, ενώ στο 41', το πλασέ του Σίτσεφ μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο άουτ.
Ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν πιο καλός και οι Ρώσοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 62' με την κεφαλιά του Μαϊκόν, μετά από τη σέντρα του Ιγκνάτιεφ. Ωστόσο δεν πρόλαβαν να χαρούν, καθώς στην επόμενη φάση, ο Κίεναστ έδωσε για τον Κάινζ, ο οποίος πρόλαβε τον Αμελτσένκο κι έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 66ο λεπτό με το πέναλτι του Σίτσεφ και έκαναν το τελικό 3-1 στο 89ο λεπτό με τον Γκλουσάκοφ.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Αμελτσένκο, Σαπατέρ, Γιανμπάγεφ, Ντα Κόστα, Ιγκνάτιεφ, Γκλουσάκοφ, Τορμπίνσκι (77' Οζντόεφ), Ντούριτσα, Σίσκιν, Σίτσεφ (86' Μιντσένκο), Ίμπρισιτς (57' Μαϊκόν).
ΣΤΟΥΡΜ: Κάβλινα, Ποπχάντζε, Βέμπερ, Ντούντιτς, Νόεχολντ, Εχρενράιχ, Στάντφστ (38' Κάινζ), Μποντούλ (66' Χάας), Κοχ, Κίεναστ, Κλεμ (77' Βαϊμπέργκερ).

Keywords
Τυχαία Θέματα