Πρόκριση για τη Ρουμπίν, στο κόλπο η Ζούλτε

20:59 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΡΙΜΠΟΡ- ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: 0-1
Γήπεδο: Λιούντσκι

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Ζούλτε με 1-0 μέσα στην έδρα της Μάριμπορ και μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στο 8ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε κεφαλιά του Γκοντέ, όπως έκανε και στο 9' σε νέα κεφαλιά του Μαλαντά. Τελικά στο 29ο λεπτό η Ζούλτε Βάρεγκεμ πήρε κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Αζάρ.

Στο 63ο λεπτό ο Μποσού είπε όχι σε σουτ του Μέρτελι,

όπως έκανε και στο 7' σε σουτ του Μποχάρ.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Ραΐσεβιτς, Βίλερ, Άργκους, Φιλίποβιτς, Μεζγκά (78' Μόραβατς), Μερτέλι (74' Ντερβίσεβιτς), Τσβιγιάνοβιτς (55' Μποχάρ), Τσρνιτς, Ταβάρες, Φάγιτς.

ΖΟΥΛΤΕ: Μποσού, Ντε Φο, Κολπέρ, Γκοντέ, Ντ'Αν, Κουμς (86' Ν'Ντιαγέ), Αζάρ Κοντέ, Μαλαντά, Χαμπιμπού, Κάσερες,

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 1-0
Γήπεδο: Τσεντράλνι

Πρόκριση σαν σε προπόνηση πήρε η Ρουμπίν Καζάν, καθώς μετά από τη νίκη της με 1-0 επί της Γουίγκαν, τσέκαρε εισιτήριο από την 4η αγωνιστική.

Το ματς δεν ήταν καλό στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στο 22' ο Νάτσο έκανε μια βαθειά μπαλιά από αριστερά, ο Κουζμίν κατέβασε και με διαγώνιο σουτ από δεξιά, έγραψε το 1-0 για την Ρουμπίν Καζάν. Στο 27' η κεφαλιά του Χολτ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 40' η σέντρα του ΜακΚλίν πέρασε απ' όλους.

Στο 61ο λεπτό, το σουτ του Ερεμένκο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 64' το σουτ του Ριαζάντσεφ έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Πάουελ στο 68'.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζίκοφ, Κουζμίν, Μαβινγκά (46' Κίσλιακ), Νάβας, Σαρόνοφ, Ριαζάντσεφ, Τορμπίσκι (75' Βακασό), Ερεμένκο, Νάτσο, Μ'Βιλά, Μουκαμέτσιν (89' Προυντνίκοφ).

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Νίκολς, Κρέινεϊ, Σότον, Ρονέ, Περτς (60' Πάουελ), Μπαρνέτ, ΜακΜάναμαν (75΄Γκόμες), ΜακΆρθουρ, Εσπινόζα, Χολτ (71' Φόρτσιουν), ΜακΚλίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα