Πρώην μαφιόζος αποκαλύπτει πού βρίσκεται ο Τζίμι Χόφα!

12:52 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα από τα μεγάλα μυστήρια της αμερικανικής μαφίας ίσως βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη λύση του καθώς ένας πρώην υψηλόβαθμος γκάνγκστερ από το Ντιτρόιτ αποφάσισε να αποκαλύψει που είναι θαμμένος ο επί 37 χρόνια αγνοούμενος Τζίμι Χόφα.

Ο 85χρονος πρώην γκάνγκστερ με το όνομα Άντονι Ζερίλι έδωσε συνέντευξη στο NBC, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή

το βράδυ και είπε ότι οι εκτελεστές του Χόφα τον έθαψαν σε ένα ρηχό τάφο πριν από 37 χρόνια. Μάλιστα είχαν σχεδιάζει να μετακινήσουν το σώμα του στο βόρειο Μίσιγκαν, αλλά τελικά τον άφησαν στο σημείο που ήταν θαμμένος αρχικά.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο αξιόπιστο άτομο για να μιλήσει για αυτή την ιστορία. Αν υπάρχει σώμα για να βρεθεί, αυτός είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τις αρχές στο πτώμα», δήλωσε ο συγγραφέας των βιβλίων «Detroit Mob Confidential» and «Motor City Mafia», Σκοτ Μπερνστέιν

Ο Ζερίλι είναι ο γιος του ιδρυτή της μαφίας του Ντιντρόιτ, Τζόε Ζερίλι και ήταν γκάγκστερ από το 1979 - 2002.

Σύμφωνα με τον Μπερνστέιν, ο Ζερίλι αποφάσισε να μιλήσει μετά από τόσα χρόνια, γιατί δέχτηκε ασφυκτικές πιέσεις από την οικογένεια του Χόφα. Ωστόσο κάποιοι άλλοι λένε ότι όλα αυτά είναι στο πλαίσιο προώθησης του βιβλίου του «Βρέθηκε ο Χόφα» στο οποίο υπόσχεται να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του γνωστού συνδικαλιστή.

Προς το παρόν το μόνο που έχει αποκαλύψει ο πρώην μαφιόζος είναι ότι ο Χόφα είναι θαμμένος στα προάστια του Ντιτρόιτ, περίπου είκοσι χιλιόμετρα από το εστιατόριο που τον είχαν δει τελευταία φορά.

Ο Τζίμι Χόφα ήταν ο πρόδρος των Teamsters, του μεγαλύτερου εργατικού συνδικάτου των Η.Π.Α. Ωστόσο, το πρωί της 30ής Ιουλίου 1975 είχε ραντεβού με τον πρώην συγκάτοικό του στη φυλακή Άντονι Προβεντσάνο, τον μαφιόζο Άντονι Τζιακαλόνε και τον Λέοναρντ Σουλτς στο πάρκινγκ του εστιατορίου Marchus Red Fox και από τότε δεν τον είδε ξανά ποτέ κανείς.

Πριν εξαφανιστεί έκανε δύο τηλεφωνήματα από έναν θάλαμο έξω από ένα κατάστημα σιδερικών. Το πρώτο έγινε στη γυναίκα του Τζόζεφιν και το δεύτερο σε έναν φίλο του από παλιά, τον Λούις Λίντο. Μετά εξαφανίστηκε για πάντα τροφοδοτώντας κάθε είδους θεωρία συνωμοσίας.

Ο Χόφα δηλώθηκε επισήμως νεκρός στις 30 Ιουλίου του 1982 με την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας να μιλά «ξεκαθάρισμα» της Μαφίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα