Προελαύνει με Αζάρ…

21:37 25/8/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ- ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 2-0
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ
Η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 14ο λεπτό απείλησε πρώτη με το σουτ του Αζάρ, το οποίο απομακρύνθηκε από τον Κρουλ, ενώ στο 21' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τόρες από τον Ανιτά.
Ο Αζάρ ανέλαβε να το εκτελέσει και έκανε το 1-0 με το πρώτο του γκο λεπί Αγγλικού εδάφους.
Στο 30' ο Κόουλ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ιβάνοβιτς

έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Κρουλ ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 35' το σουτ του Τόρες πέρασε ξυστά από το δοκάρι της Νιούκαστλ.
Οι «μπλε» συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Αζάρ έκανε μια ακόμη μαγική πάσα στον Τόρες και ο Ισπανός από κοντά έκανε το 2-0.
Στην επανάληψη η Τσέλσι οπισθοχώρησε και έδωσε χώρους στη Νιούκαστλ, με αποτέλεσμα στο 68ο λεπτό ο Σισέ να πιάσει αμαρκάριστος την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσεχ.
Στο 80' ο Κρουλ είπε όχι σε σουτ του Ραμίρες και στο 84' ο Τσχ πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μπα.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίς, Κόουλ, Μίκελ, Μεϊρέλες (88' Λάμπαρντ), Μπερτράντ, Αζάρ, Μάτα (67' Ραμίρες), Τόρες.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμπσον (64' Ρ.Τέιλορ), Κολοτσίνι, Τέιλορ, Σαντόν (74' Μαρβό), Ανιτά, Καμπάιγ (77' Περτς), Γκουτιέρες, Μπεν Αρφά, Μπα, Σισέ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα