Άγνωστοι γέμισαν λακούβες το γήπεδο της Λιβαδειάς

Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν συμβαίνουν αυτά. Οι άνθρωποι του Λεβαδειακού αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου κατεστραμμένο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, καθώς είχαν εισβάλει άγνωστοί με... γκασμάδες!
Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αγνωστοι εισέβαλαν στο γήπεδο του Λεβαδειακού το πρωί του Σαββάτου και το γέμισαν λακκούβες. Οι άνθρωποι του σταδίου το αντιλήφθηκαν και προσπάθησαν να διορθώσουν τη ζημιά μέσω ιδιωτικής εταιρείας, όμως ο κίνδυνος για τραυματισμού αθλητή του Παναθηναϊκού
εγκυμονεί.

Η… μαφία που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνει συνεχώς το πρόσωπό της, μερικές φορές με ανατριχιαστικές ενέργειες. Ο Παναθηναϊκός πίστευε πως –αφού η Σούπερ Λίγκα απέρριψε το αίτημά του για αναβολή του αγώνα- τουλάχιστον θα έπαιζε σε καλό αγωνιστικό χώρο, αφού είχε γίνει πρόσφατα ανακαίνιση στο γήπεδο… Αμ δε!

Άγνωστοί το γέμισαν λακκούβες και αυτό έχει αποτέλεσμα πρώτον, να είναι ορατός ο κίνδυνος τραυματισμού και δεύτερον, να γίνεται δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού, αφού ως γνωστόν ο καλός αγωνιστικός χώρος πάντα ευνοεί την ομάδα που σκοπεύει να παίξει ποδόσφαιρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα