Προελαύνει η Σάλτσμπουργκ

00:02 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ- ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ: 1-2
Γήπεδο: Μποράς Αρένα

Τεράστιο διπλό με 2-1 πέτυχε η Έσμπιεργκ επί της Έλφσμποργκ και πήρε προβάδισμα στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η Έσμπιεργκ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Κνούντσεν έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αντρέασεν με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 11' το σουτ του Νίλσον πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 29' το σουτ του Λινγκ κόντραρε σε σώματα. Στ 39ο λεπτό ο Ρένοου ειπε

όχι σε εκτέλεση φάουλ του Λάρσον.

Η Έσμπιεργκ πέτυχε και 2ο γκολ στο 67ο λεπτό με τον Αντρέασεν, αλλά η Έλφσμποργκ μείωσε δύο λεπτά μετά με το φάουλ του Γιένσεν.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Στουρ Έλεγκααρντ, Γιένσεν, Χόλμεν, Λάρσον, Κλάστρομ (75' Κιν), Σβενσον, Χαλτ, Ισιτζάκι, Ρόντεν (64' Μπανγκουρά), Νίλσον, Κλάεσον.

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ: Ρένοου, Χάνσεν, Άνκερσεν, Κνούντσεν, Ασκού, Λέκβεν (50' Μπέργκβολντ), Γ.Άνκερσεν, Αντρέασεν, Φαν Μπούρεν (79' Ράσμουνσεν), Λινγκ, Μπεκενγκά.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: 2-1
Γήπεδο: Red Bull Arena

Το απόλυτο έκανε η Σάλτσμπουργκ που επικράτησε με 2-1 της Σταντάρ Λιέγης και μετρά 9 βαθμούς.

Το ματς δεν ήταν καθόλου καλό στο πρώτο μέρος και στο 38ο λεπτό η Σταντάρ Λιέγης έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καρσελά Γκονζάλες. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 43', καθώς και η Σάλτσμπουργκ έχασε τον Μανέ με κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη η Σάλτσμπουργκ μπήκε καλύτερα και στο 53ο λεπτό ο Σοριάνο από πολύ κοντά έκανε το 1-0 μετά από δοκάρι του Άλαν. Η Σταντάρ έμεινε μάλιστα με 9 παίκτες στο 67' λόγω αποβολής του Κανού. Το 2-0 διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Ραμάλιο, ενώ στο 88' ο Μπιά με πέναλτι μείωσε σε 2-1.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κουλάστσι, Σβέγκλερ, Ούλμερ, Χιντερέγκερ, Ραμάλιο, Μανέ, Ιλσάνκερ, Καμπλ, Λάιτγκεμπ (85' Σκιέμερ), Σοριάνο (60' Μπερίσα), Άλαν (86' Νίλσεν)

ΣΤΑΝΤΑΡ: Καβασίμα, Οπάρε, Κανού, Σίμαν, Μπουλό, Μπουγιενς, Βαϊνκέ (76' Μπιά), Γκονζάλες, Μποκού (59' Μπατσουαγί), Εζεκιέλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα