Απόλυτη… Φιορεντίνα

00:02 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ- ΝΤΝΙΠΡΟ: 0-2
Γήπεδο: Αφόνσο Ενρίκες

Τεράστιο διπλό με 2-0 πέτυχε η Ντνίπρο μέσα στην έδρα της Πάσος Φερέιρα.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Κονοπλιάνκα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 20' το πλασέ του Κάλινιτς έξυσε το δοκάρι της Πάσος Φερέιρα.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Ρουί Μιγκέλ από καλή θέση, πέρασε

λίγο άουτ, αλλά στο 83' ο Ροτάν με όμορφο σουτ έκανε το 2-0. Και πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, στο 86' ο Κονοπλιάνκα σε κόντρα έκανε το 2-0.

ΠΑΣΟΣ: Φιλίπε, Βαλέντε, Ρικάρντο, Σάντος, Τόνι, Λεάο, Μιγκέλ (82' Ιρομπίσο), Ολιβέιρα, Σέρι, Μπέμπε, Μανουέλ Ζοσέ (65' Ριμπέιρο)

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόκο, Μαζούτς, Μάντζιουκ, Στρίνιτς, Κανκάβα (52' Τζιουλιάνο), Κονοπλιάνκα, Τσεμπεριάτσκο, Γκάμα (67' Ματέους), Ροτάν, Κάλινιτς (58' Σελέζνιοφ), Ζοζούλια.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΠΑΝΤΟΥΡΙ: 3-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους «βιόλα» που επικράτησαν με 3-0 της Παντούρι και βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Παντούρι άγγιξε το γκολ καθώς ο Περέιρα είχε δοκάρι με τον Περέιρα, ενώ στο 8' ο Νέτο απέκρουσε το σουτ του Ουνγκουρουσάν. Τελικά στο 26ο λεπτό ο Χοακίν άδειασε τρεις αντιπάλους, απέφυγε και τον Στάνκα και άνοιξε το σκορ προ κενής εστίας. Οι «βιόλα» συνέχισαν να πιέζουν και στο 34' ο Μάτος έκλεψε στο κέντρο, προχώρησε και με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 62ο λεπτό το σουτ του Περέιρα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 69' ο Κουαδράδο με όμορφο σουτ, έκανε το 3-0. Στο 74ο λεπτό ο Στάνκα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γιακοβένκο, ενώ στο 83' το φάουλ του Φερνάντες τράνταξε το δοκάρι της Παντούρι. Δοκάρι είχε και ο Κουαδράδο στο 90+3'

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες (64' Ρονκάλια), Κομπέρ Αλόνσο, Τόμοβιτς, Μπάκιτς, Φερνάντες, Χοακίν, Βαλέρο (73' Ακουϊλάνι), Γιακοβένκο, Μάτος (60' Κουαδράδο).

ΠΑΝΤΟΥΡΙ: Στάνκα, Μομτσίλοβιτς, Κρίστου, Ερίκο, Ουνγκουρουσάν, Αντόν, Περέιρα (80' Ντιστέφανο), Μπρέεφελντ, Ντος Σάντος(46' Νικοαρά), Κίουκουρ (46' Μπουλέιτσα), Ματουλεβίτσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα