Πρόμπιερζ: Ούτε ο Μουρίνιο

22:46 22/12/2011 - Πηγή: AEK365

Έναν άλλο τρόπο για να πει πως δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα τόσο γρήγορα διάλεξε αυτή τη φορά ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Μετά τον... Χάρι Πότερ, ήρθε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πολωνός τεχνικός του Άρη τόνισε πως αμφιβάλει αν ακόμα και ο «Special One» θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση στον Άρη τόσο γρήγορα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην νίκη πρόκριση του Άρη επι του Πανθρακικού εκφράζοντας την ικανοποίησή του και την αισιοδοξία του για τη συνέχεια των στόχων (όσων έχουν απομείνει) του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

ο Μίχαλ Πρόμπιερζ:

«Δεν ήταν συνθήκες αυτές, με τον καιρό και το γήπεδο για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Το ξέραμε αυτό και περιμέναμε να κυλήσει κάπως έτσι το παιχνίδι, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες εγώ θέλω οι ομάδες να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους, σήμερα και δεδομένων των συνθηκών ήταν δύσκολο να παίξουμε κατά αυτόν τον τρόπο, από την εξέδρα ίσως φαινόταν λίγο καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος, αλλά μπαίνοντας στο γήπεδο μπορούσε εύκολα να καταλάβει ο καθένας πόσο δύσκολες ήταν οι συνθήκες. «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι το πρώτο παιχνίδι που καταφέραμε να το γυρίσουμε και αυτό έγινε γιατί μπήκαμε πολύ δυνατά στις μονομαχίες. Σήμερα δεν μπορούμε να μιλάμε για κανονικό ποδόσφαιρο και το βασικότερο είναι ότι προχωρήσαμε στον επόμενο γύρο».

Για τα λάθη των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο: «Εγιναν και κάποια λάθη, δείξαμε αδυναμίες εκεί που ίσως δεν το περίμενα, η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα, αλλά με αυτές τις συνθήκες ήταν δύσκολο, γι' αυτό και πήγαμε και εμείς στην λύση με μακρινές μπαλιές. Δεν είναι εύκολο να διορθώσεις πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνο. Αν αυξηθεί κι άλλο η αυτοπεποίθηση των παικτών, θα αποδώσουν και καλύτερα μέσα στο γήπεδο»

Για την 11άδα: «Είχαμε αυτή την 11αδα, γιατί είδα πόσο άσχημος ήταν ο καιρός από το πρωί, αυτό ήταν το σκεπτικό μου, απλά επιδιώξαμε να κάνουμε πιο πολύ εσωτερικές αλλαγές παρά να φέρουμε παίκτη από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε μετά αλλαγές, γιατί ο Πανθρακικός είχε ιδιαίτερα καλή δεξιά πλευρά. Αυτές οι συνθήκες βοήθησαν περισσότερο την αντίπαλη ομάδα. Δεδομένων των συνθηκών ίσως θα ήταν καλύτερα να έπαιζε ο Κασναφέρης παρά ο Μίσελ στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Και η πιο μικρή επιτυχία κάνει καλό στην ομάδα. Πρέπει να το έχουμε και αυτό κατά νου. Παίξαμε με ομάδα που είναι καλή, ψηλά στην βαθμολογία της Β' Εθνικής. Βάλαμε δυο γκολ εκτός έδρας, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, είναι πράγματα αυτά που βοηθούν την ομάδα και στην αυτοπεποίθησή της.

Είχα πει από την πρώτη συνέντευξη Τύπου, γιατί έβλεπα ότι η ομάδα δεν μπορούσε να κερδίσει εύκολα. Εμείς θα συνεχίσουμε να προετοιμάζουμε την ομάδα για κάθε αγώνα ξεχωριστά και προς αυτή την κατεύθυση θα δουλεύουμε και σε κάθε προπόνηση θέλουμε να προχωράμε ένα βήμα παραπάν

Keywords
Τυχαία Θέματα