Τα διαζύγια της χρονιάς (ΦΩΤΟ)

21:01 22/12/2011 - Πηγή: AEK365


Το 2011 πλησιάζει προς το τέλος του και ο νέος χρόνος δε θα βρει μαζί πολλά από τα διάσημα ζευγάρια του αθλητισμού. Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Φερναντο Αλόνσο με τη σύζυγο του, Ρακέλ ντελ Ροζάριο.

Αλόνσο- Ροζάριο
Ο πιλότος της Φόρμουλα ένα (Φεράρι) και η σύζυγος του Ρακέλ ντελ Ροζάριο (τραγουδίστρια των El Sueño de Morfeo) αποφάσισαν να χωρίσουν την περασμένη εβδομάδα, μετά από 5 χρόνια έγγαμου βίου.

Κόμπε Μπράιαντ- Βανέσα Μπράιαντ
Η Βανέσα Μπράιαντ δεν ανέχτηκε άλλο τα παραστρατήματα του σταρ των Λος

Άντζελες Λέικερς. Οι δύο τους χώρισαν την περασμένη Παρασκευή κι επίσημα, καθώς το Χόλιγουντ είχε βουίξει για τα νυχτοπερπατήματα του Κόμπε. Ο γάμος τους κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια ενώ έχουν μαζί και δύο κοριτσάκια (8 και 10 ετών).

Λίντσεϊ Βον- Τόμας Βόν
Η Παγκόσμιο πρωταθλήτρια του σκι Λίντσεϊ Βόν και ο σύζυγος της, με ανακοίνωση τους στις 27 Νοεμβρίου γνωστοποίησαν πως πάυουν πολέον α είναι ζευγάρι. Ο Τόμας Βον εκτός από σύζυγος της Λίντσεϊ, ήταν και ο προπονητής της επί σειρά ετών.

Κριστιάν Καρεμπέ- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και τα πιο λαμπερά ζευγάρια στο χώρο του αθλητισμού δεν είναι πλέον μαζί. Ο Γάλλος παλαίμαχος και το σούπερ μόντελ από τη Σλοβακία ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους στις 9 Μαρτίου κι ενώ ήταν γνωστό πως αρκετό καιρό πριν βρίσκονταν σε διάσταση.

Ντιέγκο Φορλάν- Ζαΐρα Νάρα
Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Ίντερ και η Ζαΐρα Νάρα είναι ιδιόμορφη περίπτωση, καθώς δεν πρόλαβαν καν να παντρευτούν. Οι δύο τους ματαίωσαν το γάμο τους λίγο πριν ξεκινήσουν τις ετοιμασίες και η Νάρα ανέφερε στο Twitter της: «Τώρα μπορώ να πω πως είμαι ευγνώμων που δεν παντρεύτηκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα