Πρεμιέρα-εφιάλτης για Λίβερπουλ

19:06 18/8/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟΥΛΑΜ- ΝΟΡΙΤΣ: 5-0
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ
Εξαιρετική στην πρεμιέρα η Φούλαμ διέλυσε με 5-0 την Νόριτς και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην Πρέμιερ Λιγκ. Καλύτεροι οι "Κότατζερς" στο πρώτο μέρος απο τους φιλοξενούμενους. Η υπεροχή τους απέφερε καρπούς λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όταν κατάφεραν να κάνουν το 1-0 χάρη στο τέρμα του Ντάμιεν Νταφ. Στο 42' ήρθε και το δεύτερο γκολ της Φούλαμ. Ο Μλάντεν Πέτριτς νίκησε τον Ράντι και έγραψε το 2-0. Όλα τελείωσαν στο ματς, σχεδόν

με την σέντρα της επανάληψης. Στο 53' ο Ρουις έδωσε στον Πέτριτς και εκείνος με εξαιρερικό σουτ απο μακρινή απόσταση έκανε το 3-0. Στο 66' ο Κατσανίκλιτς πέτυχε το 4-0 για τους γηπεδούχους, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σίντγουελ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
ΦΟΥΛΑΜ:Σβάτσερ, Ρίτερ, Χάγκελαντ, Χιουζ, Ρίισε, Νταφ (74' Κασάμι), Ντιαρά, Ντεμπελέ, Κατσάνικλιτς, Ρουίζ (81' Σίντγυοελ), Πέτριτς (67' Ρονταγιέγκα)
ΝΟΡΙΤΣ:Ράντι, Ρ.Μάρτιν, Τζόνσον, Χολτ (77' Χούλαχαν), Σούρμαν (46' Μόρισον), Πίλκινγκτον, Τιέρνι, Χόουσον, Σνόντγκρας (55' Μπένετ), Ρ.Μπένετ

ΚΠΡ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 0-5
Γήπεδο: Λόφτους
Τρομερή σε αυτή την πρώτη αγωνιστική η Σουόνσι η οποία διέλυσε με 5-0 την ΚΠΡ στο Λονδίνο και ξεκίνησε... ονειρικά στην Πρέμιερ Λιγκ. Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με καλό ρυθμό αλλά με λίγες καλές ευκαιρίες. Αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Σουόνσι όταν ο Μιτσού με όμορφο πλασέ νίκησε τον Γκριν ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έγραψε το 0-1. Τα πράγματα έγιναν πιο απλα στο 53' για την Σουόνσι. Ο Ράουτλετζ πάσαρε στον Μιτσού και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός νίκησε τον Γκριν για το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ντάιερ να βρει δίχτυα για το 3-0, ενώ το 4-0 έγραψε στο 71' ο ίδιος παίκτης. Στο 81' ο Σινκλέρ διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
ΚΠΡ:Γκριν, Φάμπιο, Χιλ (64' Φίλιπς), Φέρντιναντ, Ονουόχα, Χόιλετ, Παρκ, Ντιακιτέ (85' Ντέρι), Μακί, Τααράμπτ, Σισέ (78' Τζόνσον)
ΣΟΥΟΝΣΙ:Βορμ, Ρανχέλ, Γουίλιαμς, Τσίκο, Τέιλορ, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν, Ντάιερ (77' Αγκουστιέν), Ράουτλετζ, Μικού (86' Γκόουερ), Γκρέιαμ

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 0-0
Γήπεδο: Emirates
Αν και έπιασε καλή απόδοση στην πρεμιέρα, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το... δεξί την Πρέμιερ Λιγκ καθώς έμεινε στο 0-0 με την Σάντερλαντ στο Λονδίνο. Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Η Άρσεναλ πίεσε τις "Μαύρες Γάτες", είχε σωστή κυκλοφορία και έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Η μεγαλύτερη ήρθε προς το φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Γουόλκοτ έκανε το γύρισμα από δεξια του και πιεζόμενος ο Ποντόλσκι δεν κατάφερε να κάνει το γκολ απο καλή θέση. Θετική εικόνα και στην επανάληψη απο την Άρσεναλ που έχασε δύο τρεις καλές ευκαιρίες με τον Ζερβίνιο και τον Ποντόλσκι να ανοίξει το σκορ.
ΑΡΣΕΝΑΛ:Σέζνι, Τζένκινσον, Μερτερσάκερ, Βερμάελεν, Γκιμπς, Ντιαμπί, Αρτέτα, Καθόρλα, Γουόλκοτ (77' Αρσάβιν), Ζερβίνιο, Ποντόλσκι (64' Ζιρού).
ΣΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα