Τα έβαλε με τη Γιουβέντους ο Ματζάρι

18:41 18/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στη Νάπολι εξακολουθούν να βράζουν με τη διαιτησία για τον αγώνα στο Πεκίνο και το Σάββατο σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας υπερασπίστηκε την απόφαση να απουσιάσει η ομάδα από την απονομή.

«Υπήρξε μια στιγμή που σκέφτηκα να παραιτηθώ και δεν ήταν πάνω στα νεύρα μου. Δέχομαι ότι μια φάση μπορεί να τη δει κανείς με διάφορους τρόπους αλλά όχι συνεχώς εις βάρος της μίας ομάδας. Ελπίζω η πειθαρχική επιτροπή να αποδεχθεί τις εφέσεις μας για τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν. Οσο για το γεγονός ότι δεν πήγαμε στην απονομή, θεωρώ ότι κάναμε το σωστό. Τι θα γινόταν αν ερχόμασταν ξανά πρόσωπο

με πρόσωπο με τους διαιτητές; Ηταν η σωστή απόφαση να απουσιάσουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός των Ναπολιτάνων και στη συνέχεια απάντησε στον Τζον Ελκαν, ξάδερφο του Αντρέα Ανιέλι, που είπε πριν λίγες μέρες ότι δεν του άρεσε το γεγονός ότι οι Παρτενοπέι δεν πήγαν στην απονομή του Σούπερ Καπ, δείχνοντας έλλειψη σεβασμού.

«Η Γιουβέντους δεν είναι η ομάδα που επιμένει ότι έχει 30 πρωταθλήματα ενώ οι αρχές λένε ότι έχει 28; Καλό θα ήταν να μη μιλάνε»!

Keywords
Τυχαία Θέματα