Πραντέλι: Δύσκολος μήνας ο Σεπτέμβριος

10:52 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιταλία κέρδισε μεν την Μάλτα με 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ ωστόσο η εμφάνιση της δεν ήταν πειστική με τον Τσέζαρε Πραντέλι να στέκεται στο γεγονός πως ο Σεπτέμβριος παραμένει ένας δύσκολος μήνας για την ομάδα του καθώς, όπως είπε, οι παίκτες ακόμα δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση λόγω της προετοιμασίας που προηγήθηκε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Το σκορ είναι χαμηλό; Μπορεί, αλλά το είχα πει από χθες, η Μάλτα δεν είναι για δέκα γκολ. Αυτό που μας προβλημάτισε ήταν πως αργήσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, που όταν ήρθε μας έδωσε την απαραίτητη ηρεμία. Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, χρησιμοποιήσαμε όλο το πλάτος του γηπέδου, γενικά κάναμε αρκετά από αυτά που είχα ζητήσει. Θέλω να θυμίσω πως, παραδοσιακά ο Σεπτέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας για την εθνική ομάδα. Οι παίκτες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τους, προέρχονται από μια δύσκολη προετοιμασία και είναι δύσκολο να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες τους".
Όσο για την εικόνα της Εθνικής Ιταλίας που περιμένει να δει στην συνέχεια των προκριματικών, ο Πραντέλι δήλωσε: "Οι παίκτες θα έχουν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και θα εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι. Είμαι βέβαιος πως η εικόνα της εθνικής στο ματς με την Αρμενία θα είναι πολύ καλύτερη και θα ικανοποιήσει τους πάντες".

Keywords
Τυχαία Θέματα