Πρακτορεία μοντέλων θέλουν τον πιο σέξι... κατάδικο! (ΦΩΤΟ)

19:47 24/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 30χρονος φυλακισμένος Τζέρεμι Μικς, που έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο σέξι... κατάδικος του κόσμου συνεχίζει να καίει καρδιές, ενώ έχουν αρχίσει οι κρούσεις και από πρακτορεία μοντέλων.

Ο Μικς έγινε διάσημος για την ομορφιά του, όταν η αστυνομία του Στόκτον στην Καλιφόρνια έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία από τη σύλληψή του. Παρόλο που θεωρείται σεσημασμένος και έχει παλιότερα καταδικαστεί σε φυλάκιση εννέα ετών για κλοπές αυτοκινήτων και έχει άλλη μια διετή φυλάκιση για μικροκλοπές, η ομορφιά του υπερίσχυσε.

Έτσι, το πρακτορείο μοντέλων Blaze Modelz , το οποίο έχει στο πελατολόγιό του οίκους του διαμετρήματος του Αρμάνι και του Βερσάτσε, τον έχει προσεγγίσει και του προσφέρει συμβόλαιο 22.000 ευρώ το μήνα για να δουλέψει μαζί τους. Και δεν είναι το μόνο πρακτορείο που τον θέλει.

Πάντως, η μητέρα του, Κάθριν Ανζιέρ, δημιούργησε μια σελίδα υποστήριξης στο ίντερνετ για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε το παιδί της να έχει μια «δίκαιη» δίκη. Η ίδια λέει ότι συνελήφθη αναίτια ενώ πήγαινε στη δουλειά και φοβάται ότι τα τατουάζ του γιου της θα αναπαράγουν το στερεότυπο του κακού παιδιού.

Πάντως, οι παλιότερες φωτογραφίες του από τα... νιάτα του δεν είναι και τόσο κολακευτικές κυρίως λόγω κόμμωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα