Πουλάει την παρθενιά της, για να βοηθήσει τη μητέρα της! (VIDEO)

17:28 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια νεαρή μαθήτρια από τη Βραζιλία, ακολουθώντας το παράδειγμα της συμπατριώτισσάς της, Καταρίνα Μιλιορίνι, αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της για σοβαρό ωστόσο σκοπό!

Η νεαρή Ρεμπέκα Μπερνάρντο από ένα μικρό χωριουδάκι της επαρχίας Σαπεκού ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο ανακοινώντας ότι πουλάει την παρθενιά της, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τη μητέρα της που έχει μείνει κατάκοιτη μετά από εγκεφαλικό.

Φορώντας ένα ροζ μπλουζάκι δίπλα στον καθρέπτη της λεει: «Γεια, το όνομά μου είναι Ρεμπέκα. Είμαι εδώ για να δημοπρατήσω την παρθενιά μου».

Η Ρεμπέκα μιλώντας στο CNN ανέφερε ότι πήρε την απόφαση όταν η 20χρονη Μιλιορίνι, πούλησε την παρθενία της σε έναν Ιάπωνα για 780.000 δολάρια.

«Το αποφάσισα λίγο μετά τα γενέθλια μου, όταν έπαθε η μητέρα μου εγκεφαλικό. Πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να πάει τουαλέτα ή να ταΐσει τον εαυτό της. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά τα λεφτά δεν μου έφταναν για να έχω κάποια κυρία να την προσέχει».

Από την πρώτη μέρα που το βίντεο ανέβηκε στο ίντερνετ είχε 3.000 views, ενώ η μεγαλύτερη προσφορά που δέχθηκε έως τώρα ήταν 35.000 δολάρια.

Η Ρεμπέκα μάλιστα αρνήθηκε την προσφορά που της έκανε ένα τηλεοπτικό κανάλι, να της πληρώσει όλα τα ιατρικά έξοδα με την προϋπόθεση να σταματήσει τον πλειστηριασμό. Όπως είπε έχει σκοπό να βγάλει αρκετά λεφτά ώστε να μπορέσουν να μετακομίσουν και σε καλύτερο σπίτι.

Η απόφασή της έχει διχάσει τους πολίτες της Βραζιλίας καθώς κάποιοι συγκινούνται με το σκοπό της, ενώ κάποιοι άλλοι την χαρακτηρίζουν «πόρνη πολυτελείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα