Λεπτομέρειες απομένουν για τα δελτία Μητρόπουλου και Πετρόπουλου

16:53 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύ κοντά στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ βρίσκονται τα δελτία των Αντώνη Πετρόπουλου και του Παύλου Μητρόπουλου όμως η συμμετοχή τους στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη δεν έχει εξασφαλιστεί. Τα δελτία είναι από σήμερα έτοιμα στα γραφεία της ΕΠΟ αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος δεν

έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ακόμη φορολογική ενημερότητα και έχει προθεσμία μέχρι αύριο το πρωί να προσκομίσει όλα τα έγγραφα (έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου για να κερδίσει χρόνο και να προλάβει την προθεσμία).

Συγκεκριμένα, για να μπορέσει να συμπληρωθεί ο... φάκελος της ΑΕΚ, θα πρέπει μέσα να υπάρχει η ασφαλιστική και η φορολογική ενημερότητα, ενώ παράλληλα και βεβαιώσεις από τη Σούπερ Λίγκα, τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ. Μέχρι στιγμής, η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει την ασφαλιστική ενημερότητα την οποία και κατέθεσε στην ΕΠΟ, έχει προσκομίσει τα έγγραφα από Σούπερ Λιγκ και ΠΣΑΠ και πλέον απομένει η φορολογική ενημερότητα και το έγγραφο της Ομοσπονδίας, που όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα το πάρει στα χέρια του ο Δημητρέλος, αν πρωτίστως έχει και αυτό της φορολογικής ενημερότητας. Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, ένα νέο... θρίλερ ξεκινάει για την ΑΕΚ, που θα κρατήσει μέχρι αύριο το πρωί, προκειμένου ο Λίνεν να έχει στη διάθεσή του, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Σημαντικό πάντως είναι πως πλέον το θέμα είναι καθαρά γραφειοκρατικό και όχι οικονομικό και η ΑΕΚ έχει υπέρ της τις πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα