Που να ‘σαι τώρα, που γυρνάς; (Μέρος 2ο)

15:01 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ροντρίγκο Φερούζεμ (2000-02)

«Η ΑΕΚ απέκτησε τον αρχηγό των Ελπίδων της Βραζιλίας», πώς να μην ενθουσιαστείς. Τελικά ο Ροντρίγκο Λασέρντα Ράμος ή Φερούζεμ έψαχνε για καιρό θέση και θα τον... κυνηγάει πάντα η γκέλα στο ΟΑΚΑ που στοίχισε ένα πρωτάθλημα. Μετά την ΑΕΚ πάντως έκανε (και κάνει) καλή καριέρα. Το 2003 αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μινέριο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στην Αζαξιό.

Εκεί έπαιξε πέντε χρόνια βασικός. Ακολούθησε μια χρονιά (2007-08) στο Στρασβούργο και το 2008 έφυγε για την Ιαπωνία και την Τζούμπιλο Ιβάτα όπου έπαιξε δύο σεζόν. Επέστρεψε το 2009, δανεικός, στο Στρασβούργο και από το 2010 αγωνίζεται στην ελβετική Σιόν.

Σέρτζιο Μαρικά (2004-05)

Ο Σέρχιο Σίλβα ντε Σόουζα Ζούνιορ γνωστότερος ως Μαρικά έγινε ακόμα και σύνθημα αλλά μάλλον γιατί ταίριαζε το όνομα του όχι γιατί εντυπωσίασε τόσο πολύ. Έφυγε μετά από μια χρονιά για τον Άρη και από το 2006 ξεκίνησε ένα εκπληκτικό «τουρ» στη Βραζιλία. Μπραζιλιένσε, Μπαχία, Γκοϊτακάζ, Μετροπολιτάνο, Μασκίτα, Υπιράνγκα ντε Ερετσίμ, Καμπένσε, Ουνιάο Ροδονόπολις. Λαχανιάσατε; Αυτός όχι γιατί αγωνίζεται ακόμα με την Ιντεπεντένσια στο τοπικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Αντόνιο Φόλια (2002)

Ο κύριος Φόλιας ήρθε δανεικός από την Πόρτο με περγαμηνές. Τελικά προσέφερε μόνο μια αστεία ατάκα και τίποτα άλλο. Το 2003 μετακόμισε στην Πεναφιέλ όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Το 2005 κρέμασε τα παπούτσια του και τρία χρόνια μετά επέστρεψε στην Πόρτο σαν προπονητής. Πλέον δουλεύει με την ομάδα κάτω των 15 των «Δράκων».

Κρις Ρε (1999)

Το μαύρο διαμάντι της Άρσεναλ, ο ξάδελφος του Γουεά, ο μεγάλος Λιβεριανός. Ήρθε δανεικός από τους «κανονιέρηδες» και από το πρώτο ματς έδειξε ότι ξέρει μπάλα. Σύντομα έδειξε όμως ότι δεν είχε μυαλό. Μετά την Ένωση ακολούθησε μια περιήγηση σε όλο τον κόσμο. Δανεικός σε Μπέρμιγχαμ και Ντεν Μπος (Ολλανδία) και τελικά μεταγραφή το 2000 στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ. Ακολούθησε το 2001 η Μπόρνμουθ και στη συνέχεια η Σεντ Μίρεν. Το 2003 αγωνίστηκε στην Περσέπολις (Ιράν) και στη συνέχεια στην αγγλική Μπίσοπς Στότφορντ. Ακολούθησε η Μπάκινγκαμ Τάουν και το 2007 έγινε το άλμα στην Ινδονησία για να παίξει στην Περσενάν Μανοκουάν. Εκεί έμεινε έξι μήνες και αποχώρησε για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη μουσική και ένα συγκρότημα που συμμετείχε με το όνομα Soul Rebels.

Μοχάμεντ Καλόν (2008)

Ήρθε στα μέσα της χρονιά του πρωταθλήματος και έκανε εξαιρετικά ματς δείχνοντας ότι μπορεί να βρει τον εαυτό του μετά από μια άσχημη περίοδο. Τελικά επέλεξε να φύγει θεωρώντας πως μπορεί να βρει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τελικά κατέληξε στα Εμιράτα και την Αλ Σαμπάμπ. Έπαιξε ελάχιστα και το 2009 αγωνίστηκε στην ομάδα που έχει ιδρύσει στη Σιέρα Λεόνε με το όνομα του. Τον Μάρτιο του 2010 πήγε στην Κίνα και έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Σάανξι. Πλέον αγωνίζεται στο ινδικό πρωτάθλημα και την Βίβα Κεράλα.

Όλεγκ Βιεγλίνσκι (2005-06)

Μινγκ, σφαίρα, νέος Σεφτσένκο και γενικά ένας παίκτης π

Keywords
Τυχαία Θέματα