Πόστο στην Γιουνάιτεντ θέλει ο Μπέκαμ

13:20 12/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που πολλές ομάδες, αγγλικές και μη, διεκδικούν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ο ίδιος, αποδεικνύοντας την αγάπη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε πως θα ήθελε να του ανατεθεί ένα διοικητικό πόστο στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και αυτό θα ήταν μια καλή αφορμή, όπως είπε, για να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Μπέκαμ με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι λήγει τον Νοέμβριο με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να τονίζει σε δηλώσεις του: "Αγωνίστηκα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέκα χρόνια,

τα οποία ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Η Γιουνάιτεντ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι υπεύθυνοι για την καριέρα που έκανα και σίγουρα τους οφείλω τα πάντα. Η ομάδα είναι στην καρδιά μου και νομίζω πως όλοι γνωρίζετε ποια ομάδα υποστηρίζω στην Αγγλία. Φεύγοντας είχα πει πως δεν πρόκειται να αγωνιστώ σε άλλο σύλλογο και σκοπεύω να το τηρήσω. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από την πρόταση που θα μου κάνει η Γιουνάιτεντ. Θέλω να επιστρέψω και συζητάμε κάποια πράγματα. Σίγουρα αν κλείσουμε κάτι, δεν θα σκεφτώ να συνεχίσω το ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα