«Πόσες βλακείες έχω ακούσει»

11:44 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η σπουδαία νίκη της Νάπολι επί της Ρόμα με 4-1 έδωσε την ευκαιρία στον Βάλτερ Ματσάρι να ξεσπάσει κατά όσων άσκησαν κριτική στον ίδιο και στην ομάδα του το τελευταίο διάστημα μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν μετά το τέλος του αγώνα, και με εμφανή ειρωνική διάθεση, ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα της τύχης, αφού η Νάπολι δεν έχει οργάνωση στο παιχνίδι της και τα περιμένει όλα από τον Καβάνι. Πόσες βλακείες έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό".
Για την νίκη επί της Ρόμα, ο Ματσάρι δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να

πετύχουμε τέσσερα γκολ, αφού οι αντίπαλοι μας έπαιζαν με δέκα παίκτες μπροστά και μας έδιναν την ευκαιρία να βγαίνουμε με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Αν οι παίκτες μου ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Για μένα η Ρόμα είναι στο επίπεδο της Γιουβέντους. Είναι, συνεπώς σημαντικό που πετύχαμε τέσσερα γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με πίστη στις δυνατότητες μας. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και όλα μπορούν να συμβούν. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε δέκα βαθμούς περισσότερους από πέρσι, θα είχαμε 12 αν δεν μας είχαν αφαιρεθεί άδικα οι δυο βαθμοί. Η ομάδα είναι παρούσα, μπορεί να πετύχει πολλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα