Πώς να μην πέσει η κυκλοφορία;

12:45 28/4/2015 - Πηγή: AEK365

Όσο καιρό ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είχε παραλάβει το βαρύ κατηγορητήριο για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», τα ΜΜΕ είχαν νομικό κώλυμα να γράψουν το όνομα του. Το παρέλαβε. Κι έτσι, μετά τη Δευτέρα 27/4 άπαντες ήταν ελεύθεροι να γράψουν για ποια πράγματα κατηγορείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.


Δημοσιογραφικά,

δεν νομίζω ότι έχει προκύψει εδώ και χρόνια σημαντικότερη είδηση από τη συγκεκριμένη: Το αφεντικό της δημοφιλέστερης ομάδας της χώρας και μόνιμης πρωταθλήτριας επί σχεδόν είκοσι χρόνια, κατηγορείται -μεταξύ άλλων - για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης που καταδυναστεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ιδανικό πρωτοσέλιδο σαν να λέμε: Εμπορικό, πιασιάρικο, ουσιαστικό.

Το ιδανικό πρωτοσέλιδο όμως, το οποίο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Live Sport), δεν το είδαμε σήμερα στα περίπτερα. Προφανώς ο «Γαύρος» και ο «Πρωταθλητής» θα αντιμετώπιζαν το θέμα σαν ενοχλητικό κουνούπι: Εφόσον δεν μπορούν να το λιώσουν, αναγκαστικά το αγνοούν. Παραδόξως, το ίδιο έκανε και η «Πράσινη» που επέλεξε το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη ως σημαντικότερο.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα