«Πόρτα» σε Οντεμβίγκι (VIDEO)

12:14 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Πίτερ Οντεμβίγκι είχε εκφράσει στην διοίκηση της Γουέστ Μπρομ την επιθυμία να πάει σε άλλη ομάδα και έτσι ύστερα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις φάνηκε πως επήλθε συμφωνία με την ΚΠΡ.
Τελικά η συμφωνία "ναυάγησε" κάτι που όμως δεν κατάλαβε ο Νιγηριανός επιθετικός ο οποίος βρισκόταν καθοδόν για το "Loftus Road" να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ΚΠΡ. Όταν έφτασε στο προπονητικό κέντρο οι

άνθρωποι της ΚΠΡ του αρνήθηκαν την είσοδο γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε συμφωνία κάτι που δεν γνώριζε ο Οντεμβίγκι.
Το χειρότερο για τον ποδοσφαιριστή είναι πως την γκάφα του την είδε πολύς κόσμος μιας και έξω από το προπονητικό κέντρο της ΚΠΡ ήταν τηλεοπτικά συνεργεία που κατέγραφαν το... άκυρο της ΚΠΡ στον Οντεμβίγκι.
Όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποι της Γουέστ Μπρομ ήταν έξαλλοι με τον Νιγηριανό φορ τον οποίο κατηγόρησαν για έλλειψη επαγγελματισμού και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο που ισοδυναμεί με μισθούς δυο εβδομάδων. Επιπλέον βγήκε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμιζόταν πως ο Οντεμβίγκι δεν είχε άδεια να μιλήσει με την ΚΠΡ από την στιγμή που δεν υπήρχε συμφωνία.
Επιπλέον ο Οντεμβίγκι δεν γλίτωσε την καζούρα μέσα από το Twitter από παίκτες της Premier League
Γκίμπσον: "Νέο τραγούδι από τον Οντεμβίγκι: Sign me Maybe"
Χάμαν: "Ο Οντεμβίγκι μόλις έφτασε στην πόρτα μου... Ούτε εγώ τον άφησα να περάσει".
Τσάμπερλεϊν: "Μήπως ο Οντεμβίγκι χρειάζεται μέρος για να κοιμηθεί απόψε;".

Keywords
Τυχαία Θέματα