«Πολύτιμη εμπειρία η συμμετοχή στην Α1»

16:39 5/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Νικολέτα Ελευθεριάδου πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στον ΑΝΟ Γλυφάδας με αποτέλεσμα να κατακτήσει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των δημοσιογράφων και τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας κάτω των 19 ετών στο θεσμό Επάθλο Νovasports. Η περιφερειακός του ΑΝΟ Γλυφάδας αφιέρωσε το βραβείο στις προπονήτριες αλλά και στην οικογένεια της:

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση. Η φετινή χρονιά στην Α1 ήταν για μένα μια πολύτιμη εμπειρία αφού προσπαθούσα από αγώνα σε αγώνα να γίνομαι καλύτερη. Ωστόσο, ας μη ξεχνάμε ότι η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα

της εξαιρετικής συνεργασίας που είχαμε στην ομάδα και που σαφώς την αποδίδω στην υποδειγματική βοήθεια που είχα καθημερινά από τις προπονήτριες μου Αλεξία Καμμένου και Ευτυχία Καραγιάννη καθώς και σε όλες τις συναθλήτριες μου που με στήριξαν για αυτό το αποτέλεσμα.Αφιερώνω τη διάκριση αυτή στην ομάδα μου και βέβαια στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε μου προσπάθεια».

Σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας της στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών,η Νικολέτα Ελευθεριάδου επεσήμανε: «Θεωρώ ότι η φετινή πορεία του ΑΝΟΓ ήταν εξαιρετική. Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή μας στην κατηγορία και, παρόλο που οι συνθήκες δεν ήταν πάντοτε ιδανικές, καταφέραμε να διεκδικούμε ακόμη και την τρίτη θέση. Πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο η ομάδα θα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και θα γίνεται πιο ανταγωνιστική. Ο ΑΝΟΓ, με εξαίρεση κάποιες πολύ καλές και έμπειρες παίκτριες, είναι κατά βάση μια νεανική ομάδα με πολύ όρεξη για δουλειά. Στο μέλλον μπορούμε και ασφαλώς θα διεκδικήσουμε μεγαλύτερες διακρίσεις. Χρειάζεται όμως να έχουμε υπομονή και πολλή προσπάθεια».

Ο Γιώργος Μορφέσης, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών συμπεριέλαβε τη Νικολέτα Ελευθεριάδου στις 23 πολίστριες οι οποίες προετοιμάζονται ενόψει των υποχρεώσεων του καλοκαιριού. Η ίδια θεωρεί τη συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα μεγάλη τιμή:

«Σίγουρα κάθε κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η συμμετοχή μου στον αγώνα με την Ουγγαρία ήταν μια αλησμόνητη εμπειρία. Η πρόσφατη κλήση μου στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας των γυναικών μου έδωσε μεγάλη χαρά. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπει κανείς τις προσπάθειες του να ανταμείβονται. Το νέα παιδιά προπονούνται καθημερινά δίπλα σε καταξιωμένες αθλήτριες και αυτό είναι μια μεγάλη προοπτική για μένα. Έχω να μάθω πολλά κοντά τους που θα με βοηθήσουν στο μέλλον. Νιώθω πραγματικά χαρούμενη, γεγονός που μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου με πιο πολύ πάθος. Στόχος μου είναι να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική Ομάδα οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί και να συνεχίσω να συμμετέχω σε αυτήν σε πολλές μελλοντικές επιτυχίες της».

Keywords
Τυχαία Θέματα