Ο Βιλανόβα έξι μέρες πριν πεθάνει έπεισε τον Μέσι να μείνει στη Μπαρτσελόνα

16:15 5/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ισπανικός Τύπος αποκαλύπτει σήμερα πως έξι μέρες πριν πεθάνει, ο Τίτο Βιλανόβα κατάφερε να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να μείνει στη Μπαρτσελόνα.
Όλα συνέβησαν τρεις μέρες μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όταν ο Μέσι επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον Βιλανόβα, που ήταν βαριά άρρωστος λόγω του καρκίνου.
Ο Αργεντινός βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχοντας, για πρώτη φορά, ακούσει αποδοκιμασίες από την εξέδρα και φέρεται να είπε στο Βιλανόβα

"Μίστερ φεύγω".
Ο Βιλανόβα, που ήξερε τον Μέσι από μικρό όταν τον είχε στις ακαδημίες, ρώτησε τον Αργεντινό "Που πας; Στη Παρί;". Ο Μέσι του είπε πως άλλα πράγματα έχουν σημασία και όχι τα χρήματα και τότε ο Βιλανόβα του υπενθύμισε πως δεν θα βρει πουθενά αλλού καλύτερα από τη Μπαρτσελόνα.
Την επόμενη κιόλας μέρα ο Μέσι ήταν από τους καλύτερους στο 2-1 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο και στις 19 Μαΐου υπέγραψε νέο συμβόλαιο με αποδοχές 20-24 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μια μέρα πριν το θάνατο του Βιλανόβα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόζεπ Μπαρτομέου επισκέφτηκε τον Ισπανό στο νοσοκομείο για να τον ευχαριστήσει για τη συμβολή του στην παραμονή του Μέσι. Μάλιστα, την επόμενη του θανάτου του Βιλανόβα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σε ανοικτή επιστολή σημείωνε: "Έζησα από πρώτο χέρι το πώς μέχρι την τελευταία στιγμή βοηθούσε τον σύλλογο με τις συμβουλές του".

Keywords
Τυχαία Θέματα