Πολύ θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ η παραμονή Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ

18:30 9/6/2014 - Πηγή: AEK365

Με μεγάλη ικανοποίηση δέχθηκαν στην ΑΕΚ την είδηση της παραμονής του Γιάννη Μανιάτη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, έπειτα από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. Ο Υπουργός ΠΕΚΑ είναι ο άνθρωπος με τον οποίο οι ιθύνοντες της Ένωσης και τα στελέχη της Δικέφαλος 1924 έχουν συνεργαστεί τους τελευταίους μήνες για το πρότζεκτ της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» και είναι σημαντική η παραμονή του

στην θέση του, τώρα που αυτό έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του.
Ο κ. Μανιάτης και οι συνεργάτες του είναι εκείνοι που (πάντα σε συνεννόηση με την ΑΕΚ) ετοίμασαν το νομοθετικό πλαίσιο που καθιστά εφικτή την κατασκευή του γηπέδου, το οποίο βρίσκεται (με την μορφή του νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί στη Βουλή) στην φάση της τελικής επεξεργασίας και προ της συζήτησης και ψήφισης του. Ήταν λοιπόν κρίσιμο λόγω της γνώσης τους στα του νομοσχεδίου, αλλά και των απαιτήσεων του έργου, να είναι εκείνοι που θα χειριστούν μέχρι και το τελικό στάδιο την διαδικασία ψήφισής του.
Επίσης, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο Υπουργός ΠΕΚΑ και οι συνεργάτες του έχουν προχωρήσει αρκετά στις συναντήσεις που έχουν κάνει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ την προεργασία που απαιτείται, ώστε να «τρέξει» γρήγορα η διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας, αμέσως μόλις ψηφιστεί ο νόμος από την Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα