«Πόλεμος» Ρεάλ-Πορτογαλία για Ρονάλντο

15:54 26/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για... πολεμικό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας με αφορμή τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Από το φινάλε της σεζόν, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ωστόσο παίζει στο Μουντιάλ παρόλο που η ομάδα του υποστηρίζει πως δεν είναι σε θέση να προσφέρει.
Μάλιστα, από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης σημειώνουν πως το πρόβλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο επιδεινώθηκε στο διάστημα που βρίσκεται στην Εθνική Πορτογαλίας καθώς, όπως υποστηρίζουν,

δεν αντιμετωπίστηκε σωστά από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας.
Από την μεριά του, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να είναι δυσαρεστημένος με τους γιατρούς της Πορτογαλίας ωστόσο σφίγγει τα δόντια και αγωνίζεται λόγω της επιθυμίας του για διάκριση της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ.
Η θέση της πορτογαλικής Ομοσπονδίας είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πιέστηκε με κίνδυνο την υγεία του και δεν επιβαρύνθηκε από την παρουσία του στην εθνική ομάδα αλλά ήρθε στην αποστολή έχοντας ήδη πρόβλημα λόγω της επίπονης σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα