Ποιος είναι ο Αντώνης Ηλιόπουλος

20:15 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι από σήμερα ο Αντώνης Ηλιόπουλος. Ο ενωσίτης επιχειρηματίας έχει μπει δυναμικά τον τελευταίο καιρό στα κοινά της ΑΕΚ αφού εκτός από στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Θωμά Μαύρου σε όλη του την διοικητική θητεία στην ΑΕΚ ήταν και ο άνθρωπος που έπεισε τον παλαίμαχο άσο να ασχοληθεί διοικητικά με την ομάδα.
Ο Ηλιόπουλος είναι οπαδός της

ΑΕΚ, ήταν χορηγός από την εποχή Ντέμη και διέκοψε την χορηγία μετά τον χοντρό καυγά του με τον Αδαμίδη στα επίσημα του ΟΑΚΑ, μετά την φυγή του Τζιμπούρ, με τον οποίο ο επιχειρηματίας διατηρεί φιλικές σχέσεις. Μέχρι να μπει πάντως ανάμεσα τους ο... Τζιμπούρ είχε καλή σχέση και με τον Αδαμίδη και δεν είναι τυχαίο πως η πρώτη συνάντηση του πρώην προέδρου της ΑΕΚ με τους δημοσιογράφους είχε γίνει στο Πρυτανείο. Με τον Ντέμη πάντως είχε και έχει άριστες σχέσεις και δεν είναι τυχαίο πως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ σε αυτόν είχε δώσει τις μετοχές του το καλοκαίρι για να τον εκπροσωπεί, ως μέλος της ομάδας Μαύρου, στις γενικές συνελεύσεις της ΠΑΕ.
Ο Αντώνης Ηλιόπουλος είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων «Πρυτανείο» και θεωρείται άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια παρά το νεαρό της ηλικίας του. Θεωρείται δεδομένο πως θα συνδράμει και οικονομικά στην ΑΕΚ σε αυτό το δύσκολο μεταβατικό στάδιο, αφού πλέον είναι μέλος του ΔΣ και μάλιστα από την τιμητική θέση του «ελεγκτή» αποδεχόμενος της πρόταση συμμετοχής που του έκαναν οι Πειρατές του Ονείρου και το Patissia Club.
* Ο Αντώνης Ηλιόπουλος είναι αριστερά στην φωτογραφία δίπλα στην πρώην δικηγόρο της ΠΑΕ Πέννυ Κονιτσιώτη.

Keywords
Αναζητήσεις
αντωνης ηλιοπουλος σαντορινη φωτο, αντωνης ηλιοπουλος σαντορινη
Τυχαία Θέματα