Πλήγμα με Κουτσιανικούλη

20:29 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό τέθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο βραχύσωμος το πρωί της Πέμπτης (4/4) υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Κάτι που σημαίνει πως ο 24χρονος παίκτης θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε 10 μέρες. Έτσι, ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, μετά τους τιμωρημένους Σαρ και Παπάζογλου δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους

τραυματίες Κουτσιανικούλη, Ζαχαράκη, Συνάνη και Βιτώρο για το παιχνίδι της Κομοτηνής.

Στον αντίποδα ο 53 προπονητής θα έχει στα πλάνα του τον Ντένις Σόουζα, ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον αστράγαλο θα βρίσκεται στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης (4/4) ο Πετράκης είδε τον Κανούλα να μην βγάζει όλο το πρόγραμμα, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και την Παρασκευή (5/4) θα γίνει γνωστό αν θα δώσει το «παρών» κόντρα στον Πανθρακικό.

Την ίδια ώρα ο Γρηγόρης Κυζιρίδης να επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ Ζαχαράκης, Βιτώρος και Συνάνης συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα