Το κρατάει από πέρσι ο Λάουντρουπ

18:13 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν 11 ημέρες, οι «κύκνοι» είχαν ισοφαριστεί στο 90+5' με λάθος υπόδειξη πέναλτι κι όσο να ‘ναι ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να το... χωνέψει εύκολα. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να κρατήσουν την εμφάνιση από εκείνο το παιχνίδι και να έχουν ανάλογη απόδοση απέναντι στην παρέα του Γιώργου Καραγκούνη για να έρθει το τρίποντο μέσα στο «Craven Cottage».

«Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό για πολλούς λόγους, ειδικά μετά από αυτό που συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν θα πάρουμε πίσω τους

δύο μας βαθμούς (στο 3-3 με την Στόουκ)... Το μυαλό μας είναι ακόμα εκεί, αλλά πλέον έχουμε μπροστά μας μια σειρά από αγώνες και στο συγκεκριμένο με την Φούλαμ θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να παίξουμε όπως στο εκπληκτικό δεύτερο μέρος με την Στόουκ. Να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση. Ήμασταν πολύ εκνευρισμένοι μετά το προηγούμενο παιχνίδι και μακάρι να είχαμε αγώνα μετά από 3-4 ημέρες. Ίσως η διακοπή να ήρθε σε λάθος μέρος.

Ερωτηθείς για πιθανές μεταγραφές τον Ιανουάριο, απέφυγε... διπλωματικά να απαντήσει, τονίζοντας πως: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα