«Πιστεύω πως η συμμετοχή του Παππά, δεν θα μείνει μόνο στο δάνειο»

18:52 16/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η δήλωση του Πέτρου Παππά, όπου αποκαλύπτει πως μαζί με τον Νάσο Θανόπουλο βρήκαν τη «χρυσή» τομή και θα αποπληρωθεί το ομολογιακό δάνειο της Morgan Stanley, είναι μία θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ. Ωστόσο, στην παρούσα φάση το συγκεκριμένο θέμα δεν «καίει» την ομάδα και αυτό φρόντισε να το κάνει -επισήμως- γνωστό ο Ανδρέας Δημητρέλος. Με δηλώσεις του στον Sentra

103,3, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα το λάβουν υπόψη, αλλά δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τωρινή διαδικασία, διότι η UEFA εξετάζει τα ληξιπρόθεσμα χρέη, στο επόμενο στάδιο τον Μάρτιο, που θα εξεταστεί η βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Θέλω να πιστεύω πως η συμμετοχή του δεν θα περιοριστεί μόνο στο δάνειο», είπε χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα, έδειξε να μην έχει καμία ενημέρωση από τις συζητήσεις των μετόχων, λέγοντας: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για τα χρήματα που θα βάλουν οι μέτοχοι ούτε για την εξόφληση δανείου. Με έναυσμα αυτή την πρωτοβουλία μας, θα πάρουν τη σκυτάλη ώστε η ομάδα μας να λάβει την αδειοδότηση της UEFA και θα φέρουν το έργο της διάσωσης της ΑΕΚ εις αίσιον πέρας βάζοντας την ξανά στον δρόμο για ένα νέο και ελπιδοφόρο μέλλον». Αναφορά έγινε και για το υπόμνημα που θα σταλεί στην ΟΥΕΦΑ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι τελευταία έφτασε και μία οφειλή προς τον Κλαούντιο Νταντόμο, ύψους 75.000 ευρώ, λέγοντας: «Είμαστε σχεδόν οριακά. Έστω και 5.000 ευρώ να λείπουν από το υπόμνημα που θα στείλουμε στην UEFA, θα μας θεωρήσουν αφερέγγυους, επομένως θα πρέπει να συμπεριληφθούν τα πάντα», ενώ για το θέμα των εισιτηρίων, παρουσιάστηκε απαισιόδοξος, τονίζοντας: «Είναι δύσκολο να τα σφραγίσουμε. Δώσαμε 50.000 ευρώ (σ.σ πριν το ματς με τον Πανιώνιο), αλλά δεν καλύψαμε όλη την οφειλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα