Πιστεύει στην πρόκριση ο Πελεγκρίνι

09:21 25/2/2015 - Πηγή: AEK365

Παρά την ήττα με 2-1 από την Μπαρτσελόνα μέσα στο Μάντσεστερ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πιστεύει πως η Σίτι μπορεί να προκριθεί, αν παίξει ως ομάδα μέσα στη Βαρκελώνη.

«Είμαστε πολύ πικραμένοι γιατί δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε πολύ στο δεύτερο και δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά κάναμε λάθη. Νομίζω ότι το πρώτο γκολ είναι καθαρά δικό μας λάθος και αυτό έδωσε στη Μπαρτσελόνα σημαντικό πλεονέκτημα. Διορθώσαμε τα λάθη μας στο β' μέρος και είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά όταν

μένεις με δέκα παίκτες είναι πάντα δύσκολο. Η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα για να πάει στη Βαρκελώνη και να διεκδικήσει τη νίκη» εξήγησε ο Χιλιανός.

Ο τεχνικός των Σίτιζενς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Παίξαμε δύο διαφορετικά ματς. Το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι το πρώτο γκολ, ήταν πολύ φυσιολογικό παιχνίδι και μόλις το δεχθήκαμε εύκολα παίξαμε πολύ άσχημα μέχρι να συμπληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι κάναμε ότι είχαμε συζητήσει πριν το παιχνίδι. Παίξαμε καλά. Δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά θα πάμε να παίξουμε στη Βαρκελώνη και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Αν παίξουμε σαν ομάδα έχουμε ακόμη ελπίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα