Ματσάρα στο «Μπαλαΐδος»

15:13 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-4
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Μπαλαΐδος» όπου η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 4-2 της Θέλτα.

Ζωντανή στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου έμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία επικράτησε 4-2 της Θέλτα εκτός έδρας για να παραμείνει στους δύο βαθμούς μακριά από την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα της Γαλικίας μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 9' με γκολ του Νολίτο. Στο 16' ο Κρόος έκανε το 1-1

για να έρθει η ανατροπή από το τέρμα του Ερνάντεζ στο 24'.

Άμεσα όμως, η Θέλτα απάντησε καθώς ισοφάρισε στο 28' με το γκολ του Μίνα. Στο 44' ο Χάμες έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη «βασίλισσα» η οποία καθάρισε το παιχνίδι στο 69' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ερνάντεζ.

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρεζ, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Κάστρο, Αουγκούστο, Κρον - Ντέλι, Ορεγιάνα (70' Μπονγκόντα), Μίνα (75' Ερνάντεζ), Νολίτο, Λαριβέι (73' Τσαρλς).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Χάμες (85' Αρμπελόα), Κρόος, Ιγιαραμέντι, Ίσκο (82' Γιεσέ), Ερνάντεζ (73' Πέπε), Ρονάλντο.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Τις ελπίδες της για την πρώτη τετράδα διατήρησε ζωντανές η Σεβίλλη ύστερα από τη νίκη της με 2-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ένα καλό πρώτο μέρος, αποδείχθηκε αρκετό για τη Σεβίλλη έτσι ώστε να κάμψει την αντίσταση της Ράγιο Βαγιεκάνο και να επικρατήσει 2-0. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Ανδαλουσίας έμεινε ζωντανή στη «μάχη» που δίνει για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ του Champions League.

Ο Ιμπόρα στο 16' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Καρίσο στο 43'.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Φιγκουέιρας, Καρίσο, Κολοτζιέτζακ, Τρεμουλινάς, Κρισόβιακ, Ιμπόρα, Μπανέγα (62' Ντεουλοφέου), Σουάρεζ, Γκαμέιρο (69' Μπακά), Ρέγιες (77' Άσπας).

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Τόνο, Κίνι, Αμάγια (14' Μορσίγιο), Μπα, Ινσούα, Μπαένα, Τρασόρας, Ακίνο (70' Εμπάρδα), Ποθουέλο (83' Μίκου), Κακουτά, Μανούτσο.

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΕΪΜΠΑΡ: 2-0
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέος

Νίκη παραμονής πήρε η Αλμερία η οποία επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της Εϊμπάρ και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Αλμερία η οποία επικράτησε 2-0 της Εϊμπάρ εντός έδρας για να απομακρυνθεί από της ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μπιφουμά στο 8' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να γίνει το τελικό 2-0 από τον Βέρζα στο 68' από το σημείο του πέναλτι.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρούμπεν, Σίμο, Ντος Σάντος, Τρουγίλο, Κασάδο, Βέρζα (85' Κορόνα), Τόμας, Ζονγκό, Μπιφούμα (89' Μανέ), Εσπινόσα, Χεμέντ (66' Βέλινγκτον).

ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Μποβέδα, Εκίθα, Λίγιο, Ντιντάκ, Μπόρχα, Μπόατενγκ, Μανού ντελ Μοράλ, Αρουαμπαρένα (59' Πιοβατσάρι), Άμπραχαμ (59' Λέκιτς), Σαούλ (80' Λάρα).

ΜΑΛΑΓΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: LA ROSALEDA
Σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή πήρε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Ανδαλουσία μένοντας στο 1-1 με τη Μάλαγα, η οποία έχασε έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και μόλις στο 8ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Χουάνμι.
Όμως όσο κυλούσε το παιχνίδι, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ισορροπούσε με τη Μάλαγα να εμφανίζεται μπλοκαρισμένη. Έτσι στο 25' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1 όταν ο Λούκας Πέρεθ σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Καμενί.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τη Μάλαγα που άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό. Ο Ουέλινγκτον έβγαλε μπαλιά πίσω από τη σέντρα με αποδέκτη τον Νορντίν Άμραμπατ, ο Ολλανδός εξτρέμ έφτασε μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Φαμπρίθιο για το 1-0.
Η απάντηση της Λα Κορούνια ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Από τα δεξιά, ο Λούκας Πέρεθ εκτέλεσε φάουλ και ο Οριόλ Ριέρα με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στη συνέχεια οι δυο ομάδες έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, η Μάλαγα με τον Όρτα στο 76' και η Λα Κορούνια με τον Λούκας Πέρεθ που σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ στο 84'.
Στις καθυστερήσεις, ο Χάβι Γκέρα έχασε τεράστια ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη στη Μάλαγα αλλά την κεφαλιά του έδιωξε με τρομερή επέμβαση ο Φαμπρίθιο.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Μπόκα, Ροσάλες, Σέρτζιο Σάντσεθ, Ουέλινγκτον, Σάμουελ (73' Όρτα), Ντάρντερ (78' Χάβι Γκέρα), Ρέθιο, Άμραμπατ, Καστιγέχο (64' Ντούντα), Χουάνμι
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίθιο, Χουάνφραν, Λουισίνιο, Ινσούα, Λόπο, Μπεργκαντίνιος, Πέρεθ, Ντομίνγκεθ, Μπόρχες, Ριέρα (81' Πόστιγκα), Καβαλέιρο (77' Σαλομάο)

Keywords
Τυχαία Θέματα