Βενγκέρ: Χωρίς λογική η επιστροφή Φάμπρεγας

13:40 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι ο Αρσέν Βενγκέρ προτίμησε να δώσει 35 εκατομμύρια λίρες για να φέρει τον Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ παρά να πληρώσει τη ρήτρα και να εντάξει ξανά τον Σεσκ Φάμπρεγας στο ρόστερ. Ο Αλσατός τεχνικός εξήγησε πως μια τέτοια κίνηση δεν θα είχε λογική.
Σε δηλώσεις του ο Βενγκέρ τόνισε: "Θα είχαμε συμφόρηση. Δεν έχουμε μόνο τον Σάντσες και τον Οζίλ αλλά και τον Τζακ Γουίλσιρ στη θέση του, τον Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, τον Άαρον Ράμσεϊ. Είναι όλοι τους

επιθετικογενείς παίκτες.
Όταν έχεις να ξοδέψεις 35 με 40 εκατομμύρια λίρες για μια θέση που έχεις ήδη παίκτες, θα πρέπει να αναρωτηθείς αν υπάρχει λογική σε μια τέτοια κίνηση.
Όταν ένας μεγάλος παίκτης φεύγει από την ομάδα σου, όλοι λένε ότι πρέπει να αποκτήσεις έναν άλλο παίκτη με τις ίδιες αρετές.
Από τη στιγμή όμως που φεύγει και φέρνεις άλλον με τις ίδιες ικανότητες και έπειτα αυτός θέλει να επιστρέψει, δεν είναι λογικό να ξοδέψεις τόσα πολλά χρήματα για μια θέση που έχεις ήδη παίκτη.
Σε ποια θέση θα παίξει ο Σεσκ την Κυριακή; (σ.σ. Άρσεναλ-Τσέλσι). Πίσω από τον επιθετικό. Πού παίζει ο Οζίλ; Πίσω από τον επιθετικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα