Πήρε Κουμορτζί η Ντιζόν

19:21 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

Παρελθόν από τον Πανιώνιο είναι ο Κουμορτζί, ο οποίος θα υπογράψει αύριο, συμβόλαιο με τη Ντιζόν, 3,5 ετών με απολαβές που θα αγγίζουν τα 250.000 ευρώ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή και δη στην ιστοσελίδα, «ghanasoccer.com» ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο Πέμπτη (8/12) να βρίσκεται στη Γαλλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να σφραγιστεί η παραχώρηση του στο σύλλογο του Σαμπιονά που βρίσκεται στην 14η θέση της Ligue 1.

O Κουμορτζί αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του διάρκειας 3,5 ετών με τη Ντιζόν, η οποία θα πληρώσει 150.000 ευρώ στον Πανιώνιο για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επί της ουσίας θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
«Νομίζω ότι αυτή είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα, διότι οι άνθρωποι εκεί στο Ντιζόν δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να με δουν, όταν ήμουν στην Ελλάδα και τώρα έχουν την ευκαιρία να με δουν και θα πρέπει να αποδείξω πολλά για τον εαυτό μου», δήλωσε ο Κουμορτζί, ο οποίος αποτελεί επιλογή του προπονητή των νεοφώτιστων στο Σαμπιονά, Πατρίς Καρτερόν. Ο τεχνικός της Ντιζόν θεωρεί πως ο άσος του Πανιωνίου μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα