Ποιος Ντεμούρα; Παναγιωτούδης και Δεμιρτζόγλου

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Αναγέννησης Γιαννιτσών με , σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά. Η αξιολόγηση του Βραζιλιάνου Τιάγκο Ντεμούρα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, όπως εξάλλου και η αντίστοιχη του Λίνο που προέρχεται από διάστημα τραυματισμού. Ο Μπόλονι δεν έμεινε τόσο ικανοποιημένος από τους δύο, αλλά έγραψε τα ονόματα των Κώστα Παναγιωτούδη και Κώστα Δεμιρτζόγλου στη λίστα των παικτών που προβλέπεται άμεσα να πάρουν την ευκαιρία τους.

Ξεκινώντας από τον Παναγιωτούδη, πρόκειται για

έναν ποδοσφαιριστή που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον περασμένη Σεπτέμβρη και τουλάχιστον χθες, εντυπωσίασε με τη συνολική παρουσία του. Αγωνιζόμενος στον άξονα της μεσαίας γραμμής, είχε τον απόλυτο έλεγχο του χώρου ευθύνης του, είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ δίνοντας την κάθετη πάσα στον Δεμιρτζόγλου και γενικότερα, παρουσίασε σχετική άνεση και αποφασιστικότητα στις κινήσεις αλλά και στις πάσες τους.

Και δεν αποκλείεται να αποτελέσει άμεσα τον παίκτη που θα πάρει την ευκαιρία του - στη πρώτη ομάδα - από τον Ρουμάνο προπονητή του Δικεφάλου. Ο Κώστας Δερμιτζόγλου είναι ο δεύτερος παίκτης που κέρδισε τις εντυπώσεις. Αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και

Keywords
Αναζητήσεις
κωστας δερμιτζογλου
Τυχαία Θέματα