Πήρε αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ

22:37 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΛΕΙ ΟΦ: 6η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας)

Με γκολ της "χρυσής" αλλαγής του Γιώργου Γεωργιάδη, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα, τερμάτισε δεύτερος στα πλέι οφ της Super League

και πήρε το καλό εισιτήριο του Europa League«Χρυσός» σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ο Βούκιτς (57') κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι (σε σουτ του Κουλούρη) και οι «πράσινοι» δύο (σε προσπάθειες των Ατζαγκούν και Μπεργκ).

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (29-30 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου) και ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του δεύτερου τη τάξει θεσμού (21 και 18 Αυγούστου).

Το ματς

Στο πρώτο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα και ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι «πράσινοι» απειλήθηκαν μόνο στο 6ο λεπτό με το δοκάρι σε σουτ του Κουλούρη.Ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε τα μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία μπάλας της ομάδας του και την αδυναμία να «τρυπήσει» την άμυνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να αλλάξει σύστημα (από 4-4-2 σε 4-2-3-1) και να βάλει μέσα τον έμπειρο Βούκιτς. Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ενέργεια στο δεύτερο 45λεπτο και κατάφερε να σκοράρει στο 57' σε μία από τις λίγες ευκαιρίες του στο δεύτερο ημίχρονο με τον Βούκιτς να πλασάρει άψογα και να νικάει τον Κοτσόλη. Ο τραυματισμός του Βούκιτς λίγα λεπτά αργότερα αποσυντόνισε τον ΠΑΟΚ και έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να ανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα. Το «τριφύλλι» έχασε όμως όσες ευκαιρίες δημιούργησε, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ κράτησε τη νίκη.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Λίνο, Λάζαρ (46' Βούκιτς) (68' Κατσουράνης), Κάτσε, Κουλούρης (82' Σκόνδρας), Στοχ, Νάτχο, Σαλπιγγίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (84' Χουχούμης), Δώνης (74' Κλωναρίδης), Λαγός (78' Μέντες), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα