Πήρε αυτό που ήθελε η Βέροια

16:58 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 31η αγωνιστική
ΒΕΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ: 3-2
ΓΗΠΕΔΟ: Βέροιας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

Η Βέροια νίκησε στην έδρα της με 3-2 την Ξάνθη για την 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και πήρε ανάσα στη μάχη που κάνει για παραμονή.

Το ματς

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι στη Βέροια με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις σ το 5ο λεπτό, όταν ο Όστοϊς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ξάνθη πάλι προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και έχασε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Αυτό ήταν κάτι που έγινε στο 33ο λεπτό όταν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Βασιλακάκης πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Ο σκόρερ των φιλοξενούμενων λίγο αργότερα (42') αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, ενώ τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Ακρίτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα, αλλά ο Καντιμοίρης βρήκε λίγο τη μπάλα, η οποία χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Εφτά λεπτά αργότερα η Βέροια πήρε τα ηνία με τον Μπαργκάν, ενώ ο Παυλίδης με κοντινό πλασέ στο 70' ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Αν και ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, μετά την αποβολή του Όστοϊτς στο 85'. Αυτό φαίνεται πως βοήθησε τη Ξάνθη να μειώσει το σκορ σε 3-2 στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, ο Νάκας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαρίν σκόραρε και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ζεζίνιο (84' Τραπ), Όστοϊτς, Παυλίδης, Βεργώνης, Καλτσάς (66' Σισοκό), Μπαργκάν, Γκονζάλβες (79' Κομόλοφ).

SKODA Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Μπέρτος, Σολάρι (75' Νάκας), Μάρτινς, Μάνταλος (75' Μαρίν), Χοσέμι, Τριάδης (61' Κάλβο), Σολτάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα