Πήρε αυτό που ήθελε η ΑΕΚ

16:35 15/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα της Α1. Η Ένωση νίκησε με 23-22 τον Φίλιππο Βέροιας, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, πολύ πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Το ματς

Αν και η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 με το...καλημέρα, αντέδρασε άμεσα και με ένα σημαντικό σερί κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να βρίσκεται μπροστά με 5 γκολ

(9-4). Στη συνέχεια ο Φίλιππος αντέδρασε και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Ένωσης στην επιθετική λειτουργία με αποτέλεσμα να μειώσει στα 2 γκολ (12-10), ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι με διατήρησαν τη μικρή υπέρ τους διαφορά και πήγαν στα αποδυτήρια με το 13-10.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ προσπάθησε να δείξει καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία, ώστε να μην αφήσει περιθώρια στην ομάδα της Βέροιας. Έτσι, κατάφερε, παρά την πίεση που της ασκήθηκε να παραμείνει μπροστά στο σκορ (20-16). Τα λεπτά περνούσαν και με ψυχραιμία και σωστή διαχείριση η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη έφτασε σε ακόμα μια νίκη στο Πρωτάθλημα (23-22).

Keywords
Τυχαία Θέματα