Νόργουντ: Για νίκη και στη Ρουμανία

16:27 15/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο μέσος της Ρέντινγκ, μιλώντας στο Skysports από την Αθήνα μία μέρα μετά τη νίκη της ομάδας του από την Ελλάδα, τόνισε πως περίμενε δυσκολότερο το παιχνίδι, προσθέτοντας πως οι πρωτοπόροι του ομίλου θα πάνε για νίκη και το Νοέμβριο στη Ρουμανία. Αναλυτικά:
Για τη χθεσινή νίκη: «Νομίζω πως η λέξη απίστευτο τα λέει όλα. Ήρθαμε στην Αθήνα με ένα συγκεκριμένο

αγωνιστικό σχέδιο, μείναμε πιστοί σε αυτό και ήρθε η νίκη. Ήταν μία φανταστική απόδοση, πήραμε ενέργεια όχι μόνο από έναν μεμονωμένο παίκτη, αλλά από όλη την ομάδα, τον προπονητή, το staff, όλους. Ήταν μία τεράστια εμφάνιση και πάμε τώρα στη Ρουμανία να κερδίσουμε κι εκεί».

Για τη μάχη της πρόκρισης: «Πρέπει να ονειρεύεσαι. Δεν παρασυρόμαστε, αλλά δώσαμε στους εαυτούς μας μία καλή ευκαιρία. Σαν πιτσιρικάς ονειρεύεσαι να παίξεις σε τέτοια τουρνουά και ελπίζουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα στο επόμενο παιχνίδι».
Για το τι άλλαξε στην Εθνική του: «Η διαφορά σε σχέση με προηγούμενες προκριματικές φάσεις είναι η σταθερότητα. Δεν ήμασταν κακοί στα προηγούμενα προκριματικά, αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα που έπρεπε με βάση τις εμφανίσεις μας. Ο προπονητής μας πάντα πίστευε στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να εφαρμόσει. Αυτή τη στιγμή νιώθουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Απολαμβάνουμε να είμαστε στην Εθνική, κάτι που ίσως δεν ίσχυε στο παρελθόν. Τώρα όμως υπάρχει μεγάλη συντροφικότητα στην ομάδα και νιώθουμε πως έχουμε δώσει στους εαυτούς μας κάθε ευκαιρία για να περάσουμε».
Για το ματς με Ρουμανία: «Νομίζαμε πως το παιχνίδι θα ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά τελικά ήμασταν άνετοι. Το επόμενο ματς θα είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Κανένας δεν περίμενε να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε, οπότε γιατί να μην το κάνουμε κι εκεί;».

Keywords
Τυχαία Θέματα