Πήρε αυτά που ήθελε ο Αναστασίου

08:59 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμα της σημειώνει τα τρία πράγματα που ζήτησε, και πήρε, ο Γιάννης Αναστασίου προκειμένου να συμφωνήσει για τη παραμονή του στη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.
Το πρώτο αφορά στο ύψος του μπάτζετ με τον Γιάννη Αναστασίου να ζητά να δοθούν περισσότερα χρήματα για μεταγραφές προκειμένου ο Παναθηναϊκός

να προσθέσει ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Από τη μεριά του, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση αν και τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν είναι και στη καλύτερη κατάσταση.
Το δεύτερο που εξασφάλισε ο Αναστασίου είναι η παραμονή των συνεργατών του, του Στιβ Ρούτερ και του Γιουσέφ Φος. Ειδικά η περίπτωση του Ρούτερ ήταν δύσκολη μιας και ο Άγγλος σκεφτόταν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αγγλική Ομοσπονδία.
Τέλος, ήταν το οικονομικό σκέλος με τον Αλαφούζο να εγγυάται στον Αναστασίου πως θα αμείβεται με περισσότερα από τις 180.000 ευρώ ετησίως που έπαιρνε μέχρι σήμερα.
Έτσι, από τη στιγμή που ο Αναστασίου πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε, αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα