Μουρίνιο: Λίγη τύχη στις λεπτομέρειες

08:21 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στη ρεβάνς του 1-1 στο Παρίσι, η Τσέλσι υποδέχεται τη Παρί Σεν Ζερμέν, για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υποστηρίζει πως θα χρειαστεί η τύχη στις λεπτομέρειες για να πάρει η Τσέλσι τη πρόκριση.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Θέλουμε να κερδίσουμε. Όταν χάνεις 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, είσαι στο όριο του ρίσκου. Αν δεχθείς ένα γκολ, μπαίνεις σε μεγάλους μπελάδες. Πρέπει να σκοράρεις τουλάχιστον τρία γκολ.

Αύριο (σ.σ. απόψε) θα είναι διαφορετικά. Το αποτέλεσμα έχει απόλυτη ισορροπία, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη.
Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να κοιμηθούμε το βράδυ πριν το παιχνίδι. Νιώθεις άνετα να παίξεις όταν το έχεις κάνει πολλές φορές. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι, παρότι είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ και επαναληπτικός. Πρέπει να είσαι ήρεμος. Όμως, στο παιχνίδι παίζουν οι παίκτες. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που παίζουν με άνεση σε αυτό το επίπεδο".
Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Στα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεσαι λίγη τύχη στις λεπτομέρειες σε συγκεκριμένες στιγμές. Ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό, ακόμα και αν ρισκάρεις αρκετά για να το πετύχεις, είναι μια τυχερή λεπτομέρεια. Πέρυσι το είχαμε αυτό. Αν κάποιος αύριο πρέπει να είναι λίγο... μαγικός, αυτός είναι ο κόσμος. Παίξαμε έναν ημιτελικό εδώ με τη Λίβερπουλ λίγες εβδομάδες νωρίτερα και ήταν φανταστικός. Ο κόσμος ήταν αυτό το κάτι παραπάνω. Όπως η Παρί είχε εκπληκτική υποστήριξη από τον κόσμο της, ελπίζω πως και εμείς θα έχουμε το ίδιο υπέρ μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα