Πιούλις: «Θα τους διαψεύσουμε όλους»

22:16 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ουαλός προπονητής, το μεσημέρι του Σαββάτου υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους «αετούς», ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου, είδε από κοντά τη νίκη (1-0) επί της Χαλ και στην επίσημη παρουσίασή του, εμφανίστηκε έτοιμος για την αποστολή που ανέλαβε.

«Ήρθα σε έναν σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Ξέρω ότι η δουλειά που ανέλαβα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όλοι θεωρούν ότι στο φινάλε της σεζόν θα υποβιβαστούμε, οπότε ας τους διαψεύσουμε! Η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια και η άνοδος στην Πρέμιερ το καλοκαίρι,

είναι αξιοζήλευτα» ανέφερε αρχικά ο Τόνι Πιούλις και πρόσθεσε: «Είμαι αισιόδοξος και φιλόδοξος προπονητής. Έχω στο βιογραφικό μου και ορισμένες ανόδους ομάδων, οπότε θεωρώ ότι θα τα καταφέρω και θα πάμε καλά».

Για τις πρώτες σκέψεις του αναφορικά με το ρόστερ της Πάλας, ο νέος τεχνικός υποστήριξε: «Μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια για να προσέξουμε, αλλά μου άρεσε πολύ αυτό που είδα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη νίκη επί της Χαλ».

Ο Τόνι Πιούλις, επιβεβαίωσε και την παραμονή του Κιθ Μίλεν στον τεχνικό τιμ, μετά το φινάλε της παρουσίας του στον πάγκο με την ιδιότητα του υπηρεσιακού κόουτς από την αποχώρηση του Χόλογουεϊ μέχρι την πρόσληψη του νέου, μόνιμου προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα