Νέο όχι σε ΠΑΟΚ για Πελέ

21:39 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η επιθυμία του ΠΑΟΚ να αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Πελέ είναι μεγάλη, αλλά φαίνεται ότι θα χρειαστεί να καταβάλει εξίσου μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει τις απαιτήσεις του Εργοτέλη.

Στη συνάντηση με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης πρόσφερε αρχικά 100 χιλιάδες ευρώ και να «σβήσει» η οφειλή των 220 χιλιάδων ευρώ της προηγούμενης διοίκησης για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Η

πρόταση δεν έγινε δεκτή και ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πρότεινε 300 χιλιάδες ευρώ και το χρέος από τον Κουτσιανικούλη να εξοφληθεί μετά από τρία χρόνια, πρόταση που επίσης απορρίφθηκε. Και στις δύο περιπτώσεις ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» δεσμεύτηκε να διαπραγματευτεί η ομάδα του με τον μάνατζερ του παίκτη για την «προμήθειά» του.

Η διοίκηση του Εργοτέλη θέλει ένα ποσό που θα αγγίζει τις 500 χιλιάδες ευρώ, αλλά εκτιμάται ότι αν ο ΠΑΟΚ ανεβάσει στις 400 χιλιάδες ευρώ την προσφορά, του πιθανότατα η μεταγραφή θα κλείσει. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει νέα επαφή των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα