«Πιο φτωχό το ελληνικό μπάσκετ»

22:29 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην απώλεια του Γιώργου Κολυκυθά αλλά και στην λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Τζέισον Καπόνο. «Το πιο σημαντικό γεγονός για εμάς ήταν ο θάνατος του Γιώργου Κολοκυθά. Το ελληνικό μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός είναι πιο φτωχοί από αυτό το γεγονός. Είχα την τύχη να τον έχω

στον Παναθηναϊκό ως μέλος του συμβουλίου όταν έπαιζε στην ομάδα. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με αρχές που εκλείπουν στις μέρες μας. Συλλυπητήρια στους συγγενείς του ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην φυγή του Τζέισον Καπόνο.

«Έχει βγάλει μια ανακοίνωση η ομάδα που εξηγεί τι συνέβη. Ο Τζέισον είναι ένα πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός χαρακτήρας. Από εκεί και πέρα σε εμάς πάνω από όλους είναι η ομάδα, σεβόμαστε την απόφαση του και προχωράμε», όσο για το αν γνώριζε το θέμα είπε: «Εγώ το γνώριζα το θέμα, είχα μιλήσει με τον παίκτη, αυτή είναι η αλήθεια. Η απόφαση είναι δική του δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς έχουμε αρχές και ο Χαραλαμπόπουλος είναι απαραίτητος για εμάς όσο είναι ποιοτική η βοήθεια του στην προπόνηση, αν είναι σοβαρός στην προπόνηση. Όλοι οι παίκτες μας ακόμη και ο πιο νέος είναι σημαντικοί», τέλος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει για την ώρα θέμα μεταγραφής αφού δεν έχει δικαίωμα στην Ευρωλίγκα πλέον η ομάδα:

«Στην Ευρωλίγκα δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι στην Ελλάδα έχει δρόμο θα δούμε. Μένουμε και σεβόμαστε αυτούς που έπαιξαν». Τέλος για το ματς είπε: «Ήταν ιδιαίτερες οι καταστάσεις σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο. Μας έλειπαν τα δύο γκαρντ και το πρώτο μέλημα ήταν να μην ταλαιπωρηθούν για αυτό δεν πιέσαμε. Στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές, τρέξαμε πήραμε διαφορά και φτάσαμε στη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα