Τζέκινσον: Άμεση ανασύνταξη

22:16 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Για πολλούς, η ήττα της Άρσεναλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από την Τότεναμ (2-1), ήταν η χαριστική βολή για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, αφού πλέον έμεινε πίσω από την μισητή της αντίπαλο με επτά βαθμούς, και πέντε από την Τσέλσι και την τελευταία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ωστόσο, από την πλευρά του ο Καρλ Τζέκινσον δήλωσε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για τους «κανονιέρηδες», αφού υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια που μπορούν να ανατρέψουν άρδην τα δεδομένα.
«Θα είμαστε θετικοί και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε

σκληρά καθώς πρέπει να φτάσουμε τον σύλλογο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας» είπε αρχικά ο δεξιός οπισθοφύλακας και πρόσθεσε:
«Μένουν ακόμη 10 παιχνίδια και συνεπώς υπάρχουν πολλοί βαθμοί για να διεκδικήσουμε. Θεωρώ πως σε λίγα 24ωρα θα ανασυνταχθούμε και θα μπορέσουμε να καλύψουμε τη διαφορά».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο 21χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι, το οποίο κατά τη γνώμη του μπορούσε να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα.
«Είμαι νευρικός για να πω την αλήθεια. Δε νομίζω ότι έπρεπε να χάσουμε. Είχαμε ευκαιρίες και την ποιότητα για να κερδίσουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως μοιράσαμε καλά το παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές που τους παίζαμε στο μισό γήπεδο και δεν έμοιαζαν να μπορούν να μας απειλήσουν. Παίξαμε καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν γραφτό να κερδίσουμε. Είναι απογοητευτικό το γεγονός πως δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω και έναν βαθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα