Πικραμένος ο Τσιώλης

12:12 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης, από αμυντικά λάθη, αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Ατρόμητο με τον Σάκη Τσιώλη να μην κρύβει την πικρία του και να στέκεται στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του να κάνει το 3-1 και να "καθαρίσει" το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τον ημιτελικό: "Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσπάθεια των παικτών. Να καλύψουν περισσότερα μέτρα. Ιδίως στην αμυντική λειτουργία αν είσαι πίσω στο σκορ . Μεγαλύτερο βάρος πέφτει στους παίκτες της μεσαίας γραμμής που πρέπει να καλύψουν περισσότερους

χώρους αλλά και να βοηθούν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού".
- Για το αν υπάρχει πικρία για τον αποκλεισμό στην Τρίπολη: "Πικρία υπάρχει. Στην πόλη γιατί ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία. Υπήρχε αισιοδοξία πριν το παιχνίδι. Ξέρετε, το να χάσεις μια πρόκριση δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά η πικρία έρχεται όταν σκεφτείς ότι έπαιζες με μειονέκτημα από τα πρώτα λεπτά. Για εμένα ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Ίσως η κορυφαία. Και υπάρχει πικρία γιατί, λόγω της αποβολής, δεν μπόρεσα να παίξω το παιχνίδι σε ίσους όρους. Δεν θα σταθούμε όμως στην ισοφάριση. Θα σταθώ, όπως έκανα και στους παίκτες που τους μίλησα, στο γεγονός ότι μπορούσαμε να κάνουμε το 3-1 αλλά δεν το κάναμε".
- Για τον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ της Super League: "Αν και λέμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, το να μπούμε στην πεντάδα είναι πολύ δύσκολο αυτή την στιγμή. Έτσι όπως είναι τα πράγματα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ίσως αν τα προηγούμενα δυο παιχνίδια τα είχαμε πάρει, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε".
- Για το συμβόλαιο του: "Με τον ημιτελικό αφήσαμε το θέμα. Μέχρι τώρα έχουμε μια αρμονική συνεργασία. Τώρα θέλουμε να ηρεμήσουμε και μετά το Πάσχα θα καθίσουμε και θα συνομιλήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα