Πιέζει η Εβερτον για Μανωλά

17:11 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρόταση της Εβερτον για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ και σίγουρα δεν… ενθουσιάζει και πολλούς. Διότι η Ενωση «καρπώνετα» άμεσα μόλις 350.000 ευρώ (παρότι σε 6 μήνες μένει ελεύθερος) και το 2013 αν και εφόσον παίξει 30 παιχνίδια ο 21χρονος στόπερ άλλα 300.000 ευρώ. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ότι μετά την αποχώρηση του Χουάν Κάλα, δεν αντέχει

η ομάδα να χάσει και τον δεύτερο βασικό στόπερ της. Κάτι που βρίσκεται κάθετα αντίθετο και τον Νίκο Κωστένογλου που (εύλογα) αντιδρά σε πιθανή πώληση του.

Ο Θεόφιλος Καρασσαβίδης που μεταφέρει το ενδιαφέρον της Εβερτον (έκανε το deal πέρυσι τέτοια εποχή μεταξύ ΗρακλήΕβερτον για τον Απόστολο Βέλλιο), μετέβη και σήμερα στα Σπάτα. Εκεί μίλησε με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και ουσιαστικά πίεσε (ξανά) για άμεση απάντηση στην πρόταση της Εβερτον. Διότι και από την πλευρά τους οι Αγγλοι πιέζουν τον μάνατζερ να φέρει την απάντηση της Ενωσης…

Η ουσία είναι ότι η διοίκηση της ΑΕΚ δεν… τρελαίνεται με την πρόταση της Εβερτον, ο Κωστένογλου λέει «όχι» στην πώληση Μανωλά, ενώ και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν δείχνει να είναι έτοιμος για την μεταγραφή του στο εξωτερικό την δεδομένη στιγμή. Και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα πάρει θετική απάντηση η Εβερτον.

Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ διαρρέει ότι τις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές με τον Μανωλά για ανανέωση συμβολαίου. Δηλαδή, να του καταβάλει τις 150.000 ευρώ (ή μικρότερο ποσό) για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2014 και να πουληθεί αργότερα σε μια πιο συμφέρουσα τιμή για την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα